📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
43 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Szybka karma. Dobrze tak chujowi. Cwaniaków trzeba tępić
Piękne kurwa
no to ładnie przypalił hahahah.
kurwa... co jak co w Londynie też mi się tak wyrwało na czerwonym , tylko że tutaj są światła po 3 koło siebie i mi się pomyliło, na szczęście nic nie jechało bo byłą sobota, inaczej mógłbym być na hardzie....
Mieczem i tarczą weźmiemy to co było nasze od lat
Znów pójdziemy pokazać światu na co nas stać
Nasza wiara dziś do zwycięstwa wskaże nam szlak
@up. ty weź następnym razem najpierw oglądaj a potem komentuj, bo coś ci się chyba pojebało.
Co to jest za samochód Łopel astra 1.6 20v biturbo 160 koni?
@bania88 - nawet jakby - czy zatrzymał się przed strzałką? (jest bezwzględny nakaz zatrzymania się przed przejechaniem na warunkowym zielonym).
@ kothletino: mnie się wydaje że to jest niestety Kia Cee'd 1.6 GDI 105KM... szału nie ma.
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów