📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Jakiś sposób na jakąś blokadę podejrzewam. On kata nie wycinał, za długo to trwało wiem co mówię bo zajebałem kiedyś bratu rower.
MarcelO997 napisał/a:
Nie kłam Jarek! Wy z Bratem ukradliście coś o wiele cenniejszego! Ukradliście księżyc!!!
To przez tuska
No i podoba mi się rekcja białych ludzi wokół. Pełna tolerancja do czarnych zwyczajów.
Lecz dalej kompleksy bo gdy ich ojcowie jeszcze po afryce biegali to nasi rodacy jebali w RFNie dziesiątki aut dziennie. Po prostu nikt mądry nie będzie ryzykował zdrowiem czy życiem dla czyjejś fury, w dodatku na bank ubezpieczonej.
Moim zdaniem to oni wał chyba cieli, dlatego.go bujali aby wal się obrócił i go przeciąć w innym miejscu. Później dopchali do dziupli i tyle, nie wiem tylko co z blokadą kiery ale niech eskpert sadol się wypowie
Koniokradów zawsze się wieszało ,komu to przeszkadzało.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów