Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
.
.
.
Chyba że to jakaś telewizja nagrywała, ale i tak jest zajebisty widok.
P.S. Myślisz sobie, qrwa Polska , PiSy, PO, parady równości i ONRów, czarne protesty , komornik komuś lodówkę wyniósł bo sąd się pomylił co za państwo... po patrzysz na taki filmik i myślisz hmmm.... a może nie jest tak źle
P.S. Myślisz sobie, qrwa Polska , PiSy, PO, parady równości i ONRów, czarne protesty , komornik komuś lodówkę wyniósł bo sąd się pomylił co za państwo... po patrzysz na taki filmik i myślisz hmmm.... a może nie jest tak źle
czekaj my im PiS, PO, gejów, ONR, komorników i durne przepisy w kwestii budowy domów oni nam tornada? Gdzie kurwa mogę podpisać petycję?
Jak kolega powyżej napisał, ludzie siedzą wygodnie w piwnicach i piszą maila do ubezpieczyciela. Dwa, trzy tygodnie i nowy dom stoi.
I co można ? Można. Ładnie jest nagrywane, nikt qrwa nie drze ryja "OOo My god!!", " Look!!!", "OMG, OMg, OGM!!!!" I nawet kamera ładnie trzymana.
Może tak się zes*ali w samochodzie ze strachu, że na wstrzymanym oddechu kręcą Stąd też dobra stabilizacja bo oddech nie przeszkadza
oni mają to wszystko plus do tego mają tornada.P.S. Myślisz sobie, qrwa Polska , PiSy, PO, parady równości i ONRów, czarne protesty , komornik komuś lodówkę wyniósł bo sąd się pomylił co za państwo... po patrzysz na taki filmik i myślisz hmmm.... a może nie jest tak źle
I nie, to nie jest render, to jest prawdziwe tornado. Mówię to jako łowca burz (choć w polsce to gówno nie burze, szczególnie w tym sezonie jak na razie)
czekaj my im PiS, PO, gejów, ONR, komorników i durne przepisy w kwestii budowy domów oni nam tornada? Gdzie kurwa mogę podpisać petycję?
Jak kolega powyżej napisał, ludzie siedzą wygodnie w piwnicach i piszą maila do ubezpieczyciela. Dwa, trzy tygodnie i nowy dom stoi.
No i kurwa wykrakałeś
pogoda.onet.pl/artykuly/gdzie-beda-burze-ostrzezenia-dla-polski/4l4w9jn
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów