📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 22:46
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
dmnunited napisał/a:
zajebałbym przez łeb głupim ruskim patolom
Dojebał byś im tak, że aż by im się kredki z plecaków wysypały?
albo zagryźć nikotyna smak spermy
dmnunited napisał/a:
zajebałbym przez łeb głupim ruskim patolom
Zamkneli by cię za bicie biednego dzieciaka.
Palę paczkę dziennie od jakichś 20 lat i ma kurewsko dość tego nałogu.Rzucić nie potrafię,pewnie słaba,silna wola.Wkurwiłem się jak temu dziecku dali papierosa i jeszcze urządzają podśmiechujki.W chuj zabawne
Kumpel rzucił palenie w 2 klasie podstawówki. Też tak szybko zaczął.
Dziecku układ oddechowy rozwija się przez kilka lat. Naprawdę głupim pomysłem jest dawanie mu papierosa. Nie chodzi o uzależnienie, bo teraz się nie uzależni.
Papierochy to kurestwo. Palę od 8 klasy podstawówki, czyli już bardzo długo. Marzeniem moim jest nie palić.
Papierochy to kurestwo. Palę od 8 klasy podstawówki, czyli już bardzo długo. Marzeniem moim jest nie palić.
luki211 - po prostu przestań. Po paleniu 5 klasa podstawówki - 5 rok studiów - rzuciłem z dnia na dzień. Ciągnęło jak cholera, ręce się trzęsły, ale wytrzymałem. Z minusów - po około 3-4 miesiącach od rzucenia wyostrza się węch, i to tak, że z chęcią zajebałbyś każdego palącego. Do normy wraca po około 1-2 latach. Później można okazyjnie coś zapalić, ale raczej dobry tytoń (fajki skręcane z tytoniu do fajek - polecam Dunhilla). Nałogu nie ma, a potrafi się docenić dobry towar
Ojciec bądź opiekun to jebany zwyrol.
Wiadomo powszechnie jest że po seksie strasznie pić się chce. Gdzie browarek??
Szlugiem nie ugasisz pragnienia.
Na rany Chrystusa,obyś w piekle spłoną za brak browarka po igraszkach.
Wiadomo powszechnie jest że po seksie strasznie pić się chce. Gdzie browarek??
Szlugiem nie ugasisz pragnienia.
Na rany Chrystusa,obyś w piekle spłoną za brak browarka po igraszkach.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów