Kiedy się rodzą ich stópki są takie małe, a jednak potrafią zdeptać wszystkie twoje nadzieje i marzenia.
Kliknij tutaj aby wyświetlić wpis
zabić kurwa wszystkich zapierdolićJesteś chorym, egoistą. Świat wam wpaja, że trzeba sie w życiu bawić, żreć, tańczyć dupczyć z kim popadnie i korzystać póki się może. Otóż kolego świat jest w błędzie i dąży do unicestwienia się, również przez takich jak ty. Dzieci to cud, najlepsze co może spotkać człowieka. Nie ma nic piękniejszego niż pełna rodzina i roześmiane dzieciaki. Żyjesz dla nich, to one przynoszą szczęście a nie pieprzone koty, czy łądnie przystrzyżone yorki z ludzkim imieniem (chore). Ale oczywiście dzisiejszy świat jest bez Boga, bez poświęcenia i wyższych wartości niż sex i kasa... Filozofia was ateistów to: "najważniejszy jestem ja, trzeba korzystać, bo po śmierci nie ma nic". Otóż jest.... piekło dla takich egoistów i niebo dla tych którzy wierzą w Chrystusa. AMEN !
Post # 250 furry-futrzaste-slicznotki-vt147393,1065.htm#3313379Jesteś chorym, egoistą. Świat wam wpaja, że trzeba sie w życiu bawić, żreć, tańczyć dupczyć z kim popadnie i korzystać póki się może. Otóż kolego świat jest w błędzie i dąży do unicestwienia się, również przez takich jak ty. Dzieci to cud, najlepsze co może spotkać człowieka. Nie ma nic piękniejszego niż pełna rodzina i roześmiane dzieciaki. Żyjesz dla nich, to one przynoszą szczęście a nie pieprzone koty, czy łądnie przystrzyżone yorki z ludzkim imieniem (chore).