Matka przyuważyła jak ktoś omelał czerep jej córki.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Matka przyuważyła jak ktoś omelał czerep jej córki.
No, i to jest prawdziwa sadistikerka
Ja pierdole ale gadzina. I pomyślcie że ktoś taki ma własne dziecko, albo zdobywa nad kimś władzę.
Tutaj mamy przykład jakiegoś robaka z lekkim upośledzeniem umysłowym, a są tacy co potrafią zdobyć władzę i wpływy.
Dariusz Kwiecień (ten od Riese i okultyzmu) opowiadał o jednej Niemce która pluła na Polaków na ulicy ze swojego mercedesa.
Tutaj mamy przykład jakiegoś robaka z lekkim upośledzeniem umysłowym, a są tacy co potrafią zdobyć władzę i wpływy.
Dariusz Kwiecień (ten od Riese i okultyzmu) opowiadał o jednej Niemce która pluła na Polaków na ulicy ze swojego mercedesa.
widać ze chora psychicznie, ani przekopanie takiej ani wyrwanie jej zebów nic nie pomoże, jedynie umieścić takie coś w 4 białych ścianach i nież zyje na suchym chlebie patrząć się w nie.
ttak reaguje typowy tffuu wyborca po pis psl sld debil
Za gnojka miałem podobną sytuację tylko bardziej krwawą. Miałem gdzieś z 10 lat i jadę sobie na rowerze gdy nagle jakiś stary pryk idący z naprzeciwka pcha mnie specjalnie na niską siatkę ogrodzeniową (nie zabezpieczoną), a ja nadziewam się na nie zagięte końce lewym udem. Ja wrzask a gościu pali Niemca i odchodzi.
Chciałem to komuś opowiedzieć i wiedziałem, że trafiłem na odpowiednią grupę wsparcia. Liczę na wasze wspierające komentarze.
Chciałem to komuś opowiedzieć i wiedziałem, że trafiłem na odpowiednią grupę wsparcia. Liczę na wasze wspierające komentarze.
zipi napisał/a:
widać ze chora psychicznie, ani przekopanie takiej ani wyrwanie jej zebów nic nie pomoże, jedynie umieścić takie coś w 4 białych ścianach i nież zyje na suchym chlebie patrząć się w nie.
I mamy taką pizde utrzymywać z naszych podatków? Zakopać to gówno bo i tak się do niczego nie nadaje a tylko tlen niepotrzebnie zużywa
Hyc o podłogę i babka ze schodów bęc
Kacapownia i wszystko jasne
Jest ewidentnie chora, prędzej czy później coś komuś zrobi, tylko będzie się starała lepiej z tym kryć.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów