Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Autorze teg gniota. Widziałeś kurwa kiedyś quada na oczy?
To ATV czyli ta sama grupa co u nas tzw quady
To ATV czyli ta sama grupa co u nas tzw quady
Trajka to nie quad mimo iz ATV - żeby było łatwiej ekspercie All Terrain Vehicle (brum brum kurwa
Omnibusy umysłowe kurwa.. conajmniej 4 ludzi do okoła ale nikt kurwa nie wpadnie na pomysł, zeby asekurwać jak widza, ze zaczyna skakać.. inna kwestia jest wyobraznia, każdy normalny czlowiek by pomyslał, ze moze sie tak stac i warto chociaż stac obok.. ja pierdole
Myślę iż normalnie myślący człowiek wjechał by po wzniesieniu obok schodów...
Trajka to nie quad mimo iz ATV - żeby było łatwiej ekspercie All Terrain Vehicle (brum brum kurwa
Masz ekspercie definicje z wikipedii
Quad (wymowa kład, rzadziej kwad), wszędołaz, czterokołowiec (lub trójkołowiec), ATV (od ang. all-terrain vehicle) – pojazd czterokołowy, przeznaczony głównie do sportu i rekreacji.
Masz ekspercie definicje z wikipedii
Quad (wymowa kład, rzadziej kwad), wszędołaz, czterokołowiec (lub trójkołowiec), ATV (od ang. all-terrain vehicle) – pojazd czterokołowy, przeznaczony głównie do sportu i rekreacji.
Ostatni wers synu. Ta wypomina sama sobie przeczy. Pojazd czterokołowy. Wikipedię sobie w dupe wsadź bo każdy debil może to edytować a większy debil to cytuje.
Omnibusy umysłowe kurwa.. conajmniej 4 ludzi do okoła ale nikt kurwa nie wpadnie na pomysł, zeby asekurwać jak widza, ze zaczyna skakać.. inna kwestia jest wyobraznia, każdy normalny czlowiek by pomyslał, ze moze sie tak stac i warto chociaż stac obok.. ja pierdole
Myślę, że normalnie myślący człowiek nie ma po co podchodzić do takiego szpeja, bo można mieć połamane odnóża tudzież żebra czy kręgosłup. Dla mnie to taki będzwał, który wyjeżdża po schodach czymś takim, nie zasługuje na żadną pomoc czy asekurację. Inaczej mówiąc, chuj z nim.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów