📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Heh, zdrowo pojebana (Gimbusy nie rozumiecie? 0 komentarzy)
Nie wiem dlaczego ale przypomniała mi się scena z Człowieka Demolki z "muszelkami"...
wiktor4024 napisał/a:
Heh, zdrowo pojebana (Gimbusy nie rozumiecie? 0 komentarzy)
Gimbusy już chrapią bo jutro do szkoły
ciekawe czy podpasek/zatyczek używa skoro taka oszczędna?
heheh baby to mają przejebane jednak....
heheh baby to mają przejebane jednak....
ashitaka napisał/a:
Nie wiem dlaczego ale przypomniała mi się scena z Człowieka Demolki z "muszelkami"...
więc do czego służyły ?
tak jak ,,desant" w większych miastach, mieszkanie 40m wynajmują w 6 osób żeby taniej było ,
@up dlatego
To jest nowa choroba zwana Zespołem Zgimbusienia Paranoidalnego. Jest to bardzo poważna choroba umysłowa, skutkująca zanikiem szarych komórek w ostatnim etapie rozwojowym człowieka. Objawy to min. brak znajomości ortografii, niepohamowana agresja i wrodzona głupota, rzutująca na całe życie pacjenta...
Lekarstwo jak do tej pory nie odnaleziono, ale można ograniczyć objawy zabierając pacjentowi komputer i żeby pacjent nie poczuł tak dotkliwie straty trzeba dać mu książki:)
To jest nowa choroba zwana Zespołem Zgimbusienia Paranoidalnego. Jest to bardzo poważna choroba umysłowa, skutkująca zanikiem szarych komórek w ostatnim etapie rozwojowym człowieka. Objawy to min. brak znajomości ortografii, niepohamowana agresja i wrodzona głupota, rzutująca na całe życie pacjenta...
Lekarstwo jak do tej pory nie odnaleziono, ale można ograniczyć objawy zabierając pacjentowi komputer i żeby pacjent nie poczuł tak dotkliwie straty trzeba dać mu książki:)
skarpetki podobnie piere. .
ja sie kąpe w tym czym chodzilem danego dnia dla tego zawsze mam wszystkie ciuchy na bieżąco wyprane
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów