📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Żarliwa miłość została niedoceniona.
Bedzie miał co opowiadać dzieciom, rodzinie na spotkaniach rodzinnych na komunii świętej.
Gonił mnie wkurwiony facet i się palił.
Gonił mnie wkurwiony facet i się palił.
Żeś muzyczną nagrodę jeszcze wplótł halmanek, ładnie
Przez to cofanie ciężarówki z kamerą dziwnie sie to ogląda jak by był puszczony film od tyłu ale nie jest inaczje wyglądało by to tak jak by ten goścu gonił palącego po czym razem wskoczyli razem do ciężarówki która z ziemi wstała i pojechałą na wstecznym. xDDDD
Ale widomo to przeczy logice i słusznie nie mniej jednak czemu kierowca cieżaróki sie cofał ?? bał sie że pomoże czy mu ghost rider do auta wskoczy i też podpali no i jeszcze podczas cofania wjechał na 2 pas pod prąd czyżby też tak chciał
Ale widomo to przeczy logice i słusznie nie mniej jednak czemu kierowca cieżaróki sie cofał ?? bał sie że pomoże czy mu ghost rider do auta wskoczy i też podpali no i jeszcze podczas cofania wjechał na 2 pas pod prąd czyżby też tak chciał
Płomienny romans.
Quassar napisał/a:
Przez to cofanie ciężarówki z kamerą dziwnie sie to ogląda jak by był puszczony film od tyłu ale nie jest inaczje wyglądało by to tak jak by ten goścu gonił palącego po czym razem wskoczyli razem do ciężarówki która z ziemi wstała i pojechałą na wstecznym. xDDDD
Quwa coś ty palił? Jam chcem tem towar.
Pare lat na sadolu i nie trzeba żadnych innych używek, a dział hard dalej nie zaglądam bo za mocne nawet jak dla mnie
Zresztą tam od pewnego czasu tylko kobiety z kutasami dominują to nie dloa mnie choć zapewne halman wniebowzięty z 10x takie filmy ogląda do końca.
Quassar napisał/a:
od Halman to się odjeb szmaciarzuzapewne halman wniebowzięty z 10x takie filmy ogląda do końca.
Jak jechali pod prąd, to co się dziwić, że była czołówka...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów