18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (6) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 20:49
C................t 2017-03-23, 0:00
SpijaczWymiotów A tak szczerze... Czesto patrzyłeś w domku rodzinnym jak stary nakurwia matke do nieprzytomnosci? Czules wtedy zagrozenie i nakurwiales razem z nim co? Ale tak szczerze... Najpierw nakurwial Ciebie a potem chcial zebys patrzyl jak nakurwia stara.... Mozesz nam smialo powiedziec jak to bylo...
Zgłoś
sadolfan 2017-03-23, 21:54
Śmieszą mnie teorie ze za długi itp Teraz malolaty ida cała klasą na dyskoteke i do tego 2 piwa i czuja sie ważni. Sam bym im wpierdolil chetnie.
Zgłoś
SpijaczWymiotów 2017-03-24, 1:31
nano50 napisał/a:

Skąd się tacy ludzie biorą...

Raczej powinieneś wyjechać do Brazylii.

Miejmy nadzieję, ze kiedyś dożyjesz sytuacji gdzie typek cię napada (dla kasy, porachunku - powód nie ważny) o będzie posiadał kosę jednak tobie przypadkiem uda się go jakoś pokonać (będziesz z żoną i dzieckiem). Koleś leży na glebie, i dzieciak podbiega do niego, no co się może stać przecież leży nie stanowi zagrożenia. A tu psikus, w ułamku sekundy widzisz, że z małego tryska krew a on spierdala dlatego, że mendy nie dojechałeś. Szkoda mi tylko twojej żony i dziecka wtedy z uwagi, ze jesteś taki "honorowy" po nie biłeś leżącego, nie zając sobie sprawy i powagi z zagrożenia jakie taka osoba może stanowić. Jak do tego dojdzie wrzuć resztki swego dzieciaka na harda, będę miał beke chociaż.
Zgłoś
nano50 2017-03-24, 7:58
Naprawdę powinieneś pojechać do Brazylii. Co za debil.

Konto nowe, użytkownik stary.
Gdziekolwiek idziesz, idź z całym swoim sercem.
Zgłoś
SpijaczWymiotów 2017-03-30, 4:20
nano50 napisał/a:

Naprawdę powinieneś pojechać do Brazylii. Co za debil.

Debil? Nie znasz definicji słów a ich używasz. Brak jakiegokolwiek kontrargumentu w stosunku o mojej wypowiedzi. Przykro mi ale z zawodówką nie rozmawiam.
Zgłoś
wariacik1982 2019-08-17, 12:48
Tylko frajer i cwel kopie po głowie leżącego,który nic w życiu nie osiągnął,bez ambicji i honoru.Nie stanie do równej bójki bo już ma pełno w gaciach,zwieracze wysłały mu sms że już ma obraną dupę na myśl dostania ryju dostanie.Więc broni się jak tylko może żeby nie stanąć do solówki.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów