📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
leho napisał/a:
Ktoś wie o co poszło? Co było przyczyną ustawki w lesie grupy gimbów?
jebana szmata z niego i bardzo dobrze że dostał wpierdol
[ Dodano: 2024-07-04, 14:26 ]
BrianGriffin napisał/a:
życzyłbym sobie zobaczyć zwłoki tych gówniarzy (oprócz ofiary pobicia)
zwłoki ofiary też bym chętnie zobaczył
Kurakk napisał/a:
wrzuć to ktoś na jakiś wykop czy inny gejowski portal to zaraz dostaniemy więcej info nt akcji
Spieszę z pomocą
tvn24.pl/tvnwarszawa/najnowsze/legionowo-nastolatek-pobity-w-lesie-na-...
Wszystko tu jest spierdolone. Jesli chca sie poznecac to po chuj to nagrywaja? Jesli chca wymierzyc sprawiedliwosc to czemu jasno nie powiedza za co dostaje i po chuj pokazuja mordy? Po chuj wogole tam tyle bydla i po cholere te glupie dziwki jeszcze go klepia po mordzie i mowia zeby wstawal?
Najbardziej mi sie podobaja nagrania z bicia pedofilow. Napastnikow nie widac, morda pedofila jest pieknie eksponowana, wpierdol odbywa sie w cywilizowanych warunkach, zero niepotrzebnego tłumu, jest powod, jest przyznanie sie do winy, jest wypuszczenie i lekcja na przyszlosc.
Najbardziej mi sie podobaja nagrania z bicia pedofilow. Napastnikow nie widac, morda pedofila jest pieknie eksponowana, wpierdol odbywa sie w cywilizowanych warunkach, zero niepotrzebnego tłumu, jest powod, jest przyznanie sie do winy, jest wypuszczenie i lekcja na przyszlosc.
mam 37 lat i człowiek nie raz sie napierdalał nawet często ale to nigdy nie było gnębienia ,poniżania, upokarzania drugiej osoby!!!! Często było zbita piona po dobrej solówce. Co za zjeby z tych dzieci
julixoxo napisał/a:
zwłoki ofiary też bym chętnie zobaczył
która babeczka to Ty? konto zalozone tylko po to by skomentowac ten post ^^ chłopaczek juz ma lipe? zachowujecie sie tam jak dzicz z amełyki północnej..
Sprawa już jest pod kontrolą policji. Wypada mieć nadzieję, że żadne z tych 8 osób nie jest synuciem, córusią czy wnusiem jakiegoś bonza.
i.pl/lincz-w-legionowskim-lesie-policja-zatrzymala-nastolatkow-za-atak...
i.pl/lincz-w-legionowskim-lesie-policja-zatrzymala-nastolatkow-za-atak...
Pomijając Barana (pseudonim idealnie określa tego debila) , to większe wkurwienie wywołały u mnie te lampucery mówiące do tego chłopaka, żeby wstawał i nie udawał. Każdy z tej grupy powinien mieć takie zarzuty i paragrafy, aby mieć tę czarną plamę w kartotece już do końca życia i mieć kłopoty z poradzeniem w sobie w dorosłym życiu - znalezienie pracy itp.
Wszystkie gówniary z filmiku powinny wylądować w sądzie dla nieletnich!!! A bohater bijącego który się nawet nie broni mam nadzieję, że wyląduje w domu poprawczym!!!!
z tego co wiadomo chyba już prokuratura zabezpieczyła materiał i część ustalono kto tam się znajdował i bedą aresztowani i będą mieli przedłużone wakacje kolejna banda bezmózgow nagrwa swoje poczynania bandyckie i wrzuca filmik dowodowy dla sądu ten co kopał napewno juz ma odsiadkę gwarantowana teraz sądy strasznie karają mlodocianych przestępców bo jest wysyp znecania się nad ofiarami i brutalne pobica reszte gapiów dostaną zawiasy i kilka tys grzywny
Namiary na baranka … niech tylko wyjdzie z chuj wie czego z chęcią napluje mu teleskopem przez czaszkę
julixoxo napisał/a:
zgwałcić ci morde? nie? no to ją zamknij
Gdybym był tatą Leona to ta pizda z filmiku zostałaby dojechania z partyzanta w ciemniej klatce schodowej... Przekopać była porządniutka - ojj - że 2 tygodnie by gnój chodził jak najebany... a Leon miałby przykaz się z kurewki śmiac!!!
Byłem nastolatkiem kilkanaście lat temu - i albo kończyło się na wyzwiskach - albo na solówce - a nie napierdalanie o połowe mniejszego gościa.
Byłem nastolatkiem kilkanaście lat temu - i albo kończyło się na wyzwiskach - albo na solówce - a nie napierdalanie o połowe mniejszego gościa.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów