Macie jeszcze jakieś materiały tego typu? Mam ochotę prześledzić ten proceder na własną rękę i wypisać wam jak to na serio wygląda. Poza tym podpytam znajomych z UK jak to jest z nimi.
Jak macie to w dupie to wiecie gdzie wyjebać
Mamy. W dupie. Mieszka wśród meneli, dostał wpierdol. No dziwne strasznie. W takich dzielnicach dzień w dzień ktoś obrywa. A tu masz, Polaka bijo, obrażajo. Cieć na skuterze, w nieswoim kraju i tak musi być wyjątkowy i nietykalny. Już kurwa leci Dywizjon 303 na odsiecz.
w UK policja nie robi nic. Możesz normalnie prowadzić burdle i plantacja trawy i wywiesić szyld przed domem że ku*wy i trawa a psy nic nie zrobią. nic.
Już byłem raz zgłaszać sprawe kradzieży. kilka tygodni i nic. JAk sam zacząłem drążyć temat i zrobyłem CCTV i namierzyłem gdzie gnój mieszka(polak oczywiście) podałem policji dane i nagrania. i nadal nic. nosz ku*wa mać. powiedzieli mi że nie mają podstaw do zatrzymania bo tak i chój i herbatkę sobie zapażyli. Noto zapłaciłem pewnym ludziom by gnokjowi wpadli z drzwiami do mieszkania, wpier*olili i zaprowadziliśmy go na policje. dopiero wtedy cokolwiek zrobili.
JA nie wiem jakim cudem to UK jeszcze funkcjonuje...