Macie jeszcze jakieś materiały tego typu? Mam ochotę prześledzić ten proceder na własną rękę i wypisać wam jak to na serio wygląda. Poza tym podpytam znajomych z UK jak to jest z nimi.
Jak macie to w dupie to wiecie gdzie wyjebać
Macie jeszcze jakieś materiały tego typu?
Nie od dziś wiadomo że w Angil panuja nastroje anty polskie. Ludzie jak wy byście się czuli, jak do nas przyjechało by tylu obcokrajowców w postaci tanszej siły roboczej, i podpiepszali naszym prace i nie tylko, bo wiadomo ludzie są rózni. Frustracja na trzeźwo, przeradza się w agresję po pijaku, takie moje zdanie.
Zawsze tak będzie !! Ludzie to nazywa się nacjonalizm U nas gadają Polska dla polaków to i w angli dla anglików. No ale ciapciaków to tam mają na potęgę trzeba przyznać, i ich nie biją.
Mamy. W dupie.
Biją. Tylko my o tym nie słyszymy. Inna sprawa, że te ciapaki jak mówisz są zdecydowanie bardziej zorganizowani a w robocie sumenni. Ciapak nie zachleje mordy na amen, ciapak jest o tej godzinie co trzeba. Itd...
Kurwa, ty nawet nie czujesz, kiedy się stajesz żalosny? Prawada imbecylu? No i jak na 75 lat to całkiem zgrabnie wychodzisz na gimbusa, typowego kuca. I gdybyś cieciu miast podniecania się swoimi włoskami trochę poczytał, to byś kurwa dobrze wiedział, że ja jestem hetereoseksualny. Idź, mama wyszczotkuje kuca. Dziś piątek, to może i ten durny łeb umyje?