📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Slava Rassiji, Polsha kaput
Czyli chłop typowi dał jakiś materiał w komis ale się nie rozliczyli bo niby ponoć nic nie sprzedał. To zrozumiałem z ich pogadanki. Ich sprawy ich cyrk ich małpy
Vistus napisał/a:
Mam nadzieję, że ten co tak ochoczo skacze będzie jęczał w więzieniu pod prysznicem A za jakiś czas nawiedzi go seryjny samobójca !
Ja tu żadnego pobicia nie widzę. Ci dżentelmeni ewidentnie wyjaśniają nieporozumienie biznesowe.
Kcpz21 napisał/a:
W którym momencie jest skakanie po głowie?
Dopiero teraz ktoś to zauważył? Ja nie mogę
Ten nadmiar energii mogli by przelać na wschodnich braci albo na przyciemnionych kierowców ub_era czy jakoś tak...
chuja się znacie a się wypowiadacie pajace xD, za darmo nie dostał, słychać na nagraniu "gdzie są pieniądze?", cała sprawa wyjaśniona bo długi albo oddajesz albo obskakujesz srogi wpierdol, inna sprawa ma się z małolatami którzy w 6 napierdalali jednego i przypalali go petem, wątpię żeby mały gówniarz wisiał komuś pieniądze czy zrobił cokolwiek złego skoro pozwolił się im nawet petem przypalić
Modny temat grzany przez media i widze nawet przez sadistica. Jakby wczesniej ludzie wpierdolu nie dostawali u nas?
Takie kurwy uśmiercałbym długo i boleśnie. Trzy kurwy na jednego typa. To się nazywa odwaga...
Na bank to te zjeby Pitt Bull west Coast customs xd
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów