Bydgoscy Policjanci zatrzymali podejrzanych o pobicie 23-latka. Zdarzenie miało miejsce 8 grudnia nad ranem, na Starym Rynku. Podejrzanych udało się zatrzymać dzięki monitoringowi. Akcja średnia i do tego cenzura, ale wstawiłem, żeby więcej ludzi zobaczyło, może następnym razem się zastanowią.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
8 minut i policja na miejscu?? To nie może być Polska....a może...Brawo chłopaki! Tępić i pałować skurwysynów (tych co zasłużyli).
@Bajker
Oni już w radiowozie dostali napewno sowity wpierdol a na komendzie mieli powtórkę z rozrywki
Oni już w radiowozie dostali napewno sowity wpierdol a na komendzie mieli powtórkę z rozrywki
mnie kiedys wyciagneli z samochodu i okopali w 3, zadzwonilem po policje policja przyjechala tamci stali 100m dalej i sie smiali a policjant do mnie co ja moge zrobic... tak samo bylo tam zrobili akcje na 2 radiowozy gdzie wystarczylo by 2 policjantow i gowno im zrobili.
CatsAway napisał/a:
a dziewczyna stoi i smsa pisze....
Nie pisze tylko nagrywa swoich ziomków na jutuba...co by jacy oni popularni byli bo taki numer zrobili hehe
Takich to do wora, a wór do jeziora.
@up
Ja tam bym kastrował, żeby się głupota nie rozmnażała, a potem można ich wykorzystać np do odśnieżania ulic.
Ja tam bym kastrował, żeby się głupota nie rozmnażała, a potem można ich wykorzystać np do odśnieżania ulic.
ale odwaga od nich bije kopa kopa i w nogi, bo może wstanie i odda. Co za jełopy
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów