Nie wygląda na przyjemne.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
10 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
Nie wygląda na przyjemne.
Czekaj, aż ci wymaz z fiuta wezmą to się dowiesz co jest nieprzyjemne ...
To jest obrzydliwe
alususs napisał/a:
Filmik z badania odbytu to pewnie trzeba na hardzie szukać
Jeszcze trochę dłuższy patyczek, i to byłby filmik z badania odbytu.
a pierdoleeee to.... się przebadać nie dam. Chyba, że to tylko zabawa w sadola na potrzeby strony
Co oni kurwa mózg pobierają...
To już wolał bym sobie sam tak zrobić, wolniej i lepiej
To już wolał bym sobie sam tak zrobić, wolniej i lepiej
~Beny napisał/a:
To jest obrzydliwe
Hahaha miałaś migdałki wycinane? W ten sam sposób larynkolog sprawdza jak goja się rany Chciało by sie kichnąć ,ale masz świadomość ,że odrzut głowy automatycznie wbije waciki gdzieś w mózg.
Orzesz kurwa. To cheba mózg do analizy.
Mógł ściągnąć sercówke i przyjebać na szkiełko przedmiotowe,
Dochtór sadol
Mógł ściągnąć sercówke i przyjebać na szkiełko przedmiotowe,
Dochtór sadol
Beny napisał/a:
To jest obrzydliwe
Rasistka
Jakoś sobie nie przypominam takiego badania po wycięciu migdałów. Co do drugiej części mogę się zgodzić.
I to ma być rząnierz
Mózgu nie stwierdzono.
Potwierdzone info. W ten sam sposób miałem pobieraną próbkę na test na grypę. NIGDY WIĘCEJ W ŻYCIU !!! To jest okropne.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów