..ciekawe za co załapał...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:14
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:00
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Piaskoski... Kolejny potomek emigrantów. Zapewne pół polak pół indonezyjczyk
Najlepsze że to ten pobity wygrał, bo dostanie teraz niezły szmalec, a tamten no cóż... przekonał się że społeczeństwo nie toleruje pojebów.
Czekam na krytykę ulicznych fighterów, dzieci ulicy, mieszkańców bronksów i osadzonych w ZK.
Czekam na krytykę ulicznych fighterów, dzieci ulicy, mieszkańców bronksów i osadzonych w ZK.
Umberto Eco napisał/a:
Piaskoski... Kolejny potomek emigrantów. Zapewne pół polak pół indonezyjczyk
ŻYD- takie jego korzenie!
Myślał zjebek, że jest bezkarny no i się pomylił. Tak profilaktycznie to zamiast bezstresowego wychowania, każdy zarozumiały małolat powinien wpierdul załapać.
bo mu się noga tak tak na wszelki wypadek złamała!
a żółwik przed walką był, wwiec rzekome pobicie mi raczej na ustawke wyglada, ale sie tam gówno znam
a żółwik przed walką był, wwiec rzekome pobicie mi raczej na ustawke wyglada, ale sie tam gówno znam
Powinni tego pana zatrudnić w polskim gimnazjum.
Nawiasem mówiąc, jak kurwa mać, jakiś szczyl może zafikać do nauczyciela???
Nawiasem mówiąc, jak kurwa mać, jakiś szczyl może zafikać do nauczyciela???
Cytat:
osadzonych w ZK
to można iść siedzieć do zakładu komunalnego? Od dziś sortuje śmieci!!!
Po pierwsze to biło się dwóch uczniów, a nie nauczyciel z uczniem. Ten co dostał wp...dol podobno czepiał się do kolegi tego ziomka. Po drugie na końcu wypowiada się typ który był górą w tym starciu a jego uszkodzona noga to następstwo późniejszego wypadku i nie ma nic wspólnego z tym pobiciem.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów