📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:43
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
15,5 cm - chodzi o rozpiętość ust zapewne.
@djbii Masz rację, w dupach się im poprzewracało, bo mają bogatego tatuśka. Inna sprawa, że gość jednak na to pozwala, więc też do końca równo pod kopułą nie ma.
@up
Powiedz mi - Kto w show-biznesie ma równo pod kopułą? Sława i pieniądze ogłupiają ludzi, a druga sprawa, nie piszą o nich za darmo raczej.
Powiedz mi - Kto w show-biznesie ma równo pod kopułą? Sława i pieniądze ogłupiają ludzi, a druga sprawa, nie piszą o nich za darmo raczej.
@up
większość muzyków metalowych
większość muzyków metalowych
@up
Mówię tu o "gwiazdkach" i "gwiazdeczkach" które się lansują,bywają na salonach, promują się bądź też są promowane przez media. Osobiście wg. mnie Grycanki to "gwiazdy" gabarytów galaktyki. Oczywiście tych fizycznych
Mówię tu o "gwiazdkach" i "gwiazdeczkach" które się lansują,bywają na salonach, promują się bądź też są promowane przez media. Osobiście wg. mnie Grycanki to "gwiazdy" gabarytów galaktyki. Oczywiście tych fizycznych
Jaki jest sens przypierdalania się do osób grubych i w dodatku takich, które tego się nie wstydzą? Dziewczyna nie wygląda jak badyl, który obgryza mój pies i wielkie fochy...
Sadistic.pl - "Elitarna loża szyderców" - mówi ci to coś?
Faktycznie jest niesamowita - która inna kobieta bije swoje konkurentki, do tego 15.5cm chujem ?
@JanuszQ
dobrze jak dziewczę nie jest badylem, ale kurwa krową też nie powinno być.
facet nie pies, na kości nie leci. ale, kurwa, też nie sikorka by słoninę wpierdalać.
dobrze jak dziewczę nie jest badylem, ale kurwa krową też nie powinno być.
facet nie pies, na kości nie leci. ale, kurwa, też nie sikorka by słoninę wpierdalać.
Drodzy nowi. To jest sadol, a nie kolejna popierdułkowa strona z "fajnymi" filmikami. My się tutaj śmiejemy z każdego kto jest inny/słaby. Grubasy są coś koło czwartego miejsca, po murzynach, żydach i rosjanach...
Cyrk napisał/a:
Drodzy nowi.
Cytat:
Tak, opowiedz Nam jeszcze jak to było na Sadisticu za Twoich czasów.
No i jeszcze:
Cyrk napisał/a:
popierdÓłkowa
@up
O rudych zapomniałeś
O rudych zapomniałeś
kto to w ogole sa te grycanki?
no właśnie, co to kurwa jest? pare lat temu nie było takiego badziestwa w TV! oglądało się może czasami i tak przesadzone "gwiazdy" ale te makabry to już wogóle coś paranormalnego...... chyba każdy tak może jak one? bycie głupim żadna sztuka
przecież to powinna b tyć obraza dla telewidza, że karmi się go takim niczym
przecież to powinna b tyć obraza dla telewidza, że karmi się go takim niczym
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów