📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
@djbii Masz rację, w dupach się im poprzewracało, bo mają bogatego tatuśka. Inna sprawa, że gość jednak na to pozwala, więc też do końca równo pod kopułą nie ma.
@up
Powiedz mi - Kto w show-biznesie ma równo pod kopułą? Sława i pieniądze ogłupiają ludzi, a druga sprawa, nie piszą o nich za darmo raczej.
Powiedz mi - Kto w show-biznesie ma równo pod kopułą? Sława i pieniądze ogłupiają ludzi, a druga sprawa, nie piszą o nich za darmo raczej.
@up
Mówię tu o "gwiazdkach" i "gwiazdeczkach" które się lansują,bywają na salonach, promują się bądź też są promowane przez media. Osobiście wg. mnie Grycanki to "gwiazdy" gabarytów galaktyki. Oczywiście tych fizycznych
Mówię tu o "gwiazdkach" i "gwiazdeczkach" które się lansują,bywają na salonach, promują się bądź też są promowane przez media. Osobiście wg. mnie Grycanki to "gwiazdy" gabarytów galaktyki. Oczywiście tych fizycznych
Jaki jest sens przypierdalania się do osób grubych i w dodatku takich, które tego się nie wstydzą? Dziewczyna nie wygląda jak badyl, który obgryza mój pies i wielkie fochy...
Faktycznie jest niesamowita - która inna kobieta bije swoje konkurentki, do tego 15.5cm chujem ?
@JanuszQ
dobrze jak dziewczę nie jest badylem, ale kurwa krową też nie powinno być.
facet nie pies, na kości nie leci. ale, kurwa, też nie sikorka by słoninę wpierdalać.
Don't know where your parents are,
Cry directly in this jar,
I will drink it at the bar,
Sip sippin' on Orphan Tears.
dobrze jak dziewczę nie jest badylem, ale kurwa krową też nie powinno być.
facet nie pies, na kości nie leci. ale, kurwa, też nie sikorka by słoninę wpierdalać.
Sip sippin' on Orphan Tears.
Drodzy nowi. To jest sadol, a nie kolejna popierdułkowa strona z "fajnymi" filmikami. My się tutaj śmiejemy z każdego kto jest inny/słaby. Grubasy są coś koło czwartego miejsca, po murzynach, żydach i rosjanach...
Cyrk napisał/a:
Drodzy nowi.
Cytat:
Tak, opowiedz Nam jeszcze jak to było na Sadisticu za Twoich czasów.
No i jeszcze:
Cyrk napisał/a:
popierdÓłkowa
no właśnie, co to kurwa jest? pare lat temu nie było takiego badziestwa w TV! oglądało się może czasami i tak przesadzone "gwiazdy" ale te makabry to już wogóle coś paranormalnego...... chyba każdy tak może jak one? bycie głupim żadna sztuka
przecież to powinna b tyć obraza dla telewidza, że karmi się go takim niczym
przecież to powinna b tyć obraza dla telewidza, że karmi się go takim niczym
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów