📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
To jest kurwa skandal, że telewizja i swiat szołbiznesu lecąc na hajs promuje takie dziwolągi, wmawiając wszystkim, że są piękne mądre, urocze, niepowtarzalne i są wzorcami do naśladowania.
Bamboleiro napisał/a:
To jest kurwa skandal, że telewizja i swiat szołbiznesu lecąc na hajs promuje takie dziwolągi, wmawiając wszystkim, że są piękne mądre, urocze, niepowtarzalne i są wzorcami do naśladowania.
nie pierdol, ruchalbym
15,5cm - głębokość pępka
Jakie kurwa celebrytki?? Marta Grycan - pierwsze słyszę. To ta świnia po prawej czy Hermiona 120 kilo później?
W robieniu porannego klocka z tych spasionych gasienicowych tułowii?
pierdolicie...szarpalibyście jak kibol krzesełka:)
a reksio szynek już nie szarpie ta?
paczta jakie zmiany przez to euro
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów