Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Co za tępi rasiści na tej stronie. Czy jakby biały Polak pobił białą Polkę, to byłoby inaczej?
Bo widzę same durne komentarze rasistowskie. Zamiast po prostu krytykować przemoc.
Ale co ja oczekuję. Tępota w komentarzach aż piszczy.
Niech wreszcie lewica przejmie władzę w Polsce to zostaniecie wytępieni jak robactwo.
Wytępiona to będzie lewacka swołocz. Pamiętaj że największymi rasistami są właśnie czarni. Śzmatogłowi nie szanują innych religii i kobiet, ale ty kmiocie czepiasz się białych, gdzie odsetek takich zachowani jest znacznie mniejszy i na dodatek potępiany przez społeczeństwo.
Wytępiona to będzie lewacka swołocz.
Skrajna lewica jest tak samo zła jak skrajna prawica. W Polsce jest lewica socjalna, która nie jest skrajna.
Pamiętaj że największymi rasistami są właśnie czarni.
Pobicie tej kobiety nie miało żadnego związku z rasizmem, ale głupie komentarze pod tym filmem już mają z tym związek.
Śzmatogłowi nie szanują innych religii i kobiet
A skąd wiesz jaką religię wyznawał? Gdzie dowód że to jakiś muzułmanin?
,ale ty kmiocie czepiasz się białych
Czepiam się durnych rasistów, a ich kolor skóry mnie nie interesuje.
Co za tępi rasiści na tej stronie. Czy jakby biały Polak pobił białą Polkę, to byłoby inaczej?
Bo widzę same durne komentarze rasistowskie. Zamiast po prostu krytykować przemoc.
Ale co ja oczekuję. Tępota w komentarzach aż piszczy.
Niech wreszcie lewica przejmie władzę w Polsce to zostaniecie wytępieni jak robactwo.
Pojebało cie doszczętnie
Bez odzewu
Pewnie czaicie
Ten tępy czarny rozpor, naogladal się jetsonów a potem już poszło
Hujowa laska, jakieś getto ...wjebany w dzieciaka dozorcy.
Ja bym się zbulwersował
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów