Mam mieszane uczucia, niby leją czarnucha... ale kalekę.
wygladają jak bezdomni, na pierwszy rzut oka widac, ze czarny wszedł na ich teren, pewnie jak oni wchodzą na teren czarnuchów to konczy sie tak samo, jebane małpy, odjebać wszystkich. dziekuje.
wygladają jak bezdomni, na pierwszy rzut oka widac, ze czarny wszedł na ich teren, pewnie jak oni wchodzą na teren czarnuchów to konczy sie tak samo, jebane małpy, odjebać wszystkich. dziekuje.
Jak wszedł, wjechał normalnie legancko
Co że kaleka to ma wpierdol nie dostać? Ja tam nie patrze jak mam dać w ryj facet to facet wyrwie lepe czy kaleka czy nie nie dyskryminuje traktuje równo.
Dzis byłęm na strzelnicy. Cena 9x19mm to w sklepie 1,45 zł za sztukę (!), bo USA wykupuje wszystko jak leci. U nich ceny tej amunicji dochodzą do 70 za 50 sztuk, czyli $1,4 za sztukę Amerykanie czują, że zbliżają się czasy wojny wewnętrznej. Jeszcze dostarczą nam wieeeelu ciekawych filmów, zobaczycie.
A to nie przypadkiem cud gospodarczy Morawieckiego i najsłabsza zlotówka od lat?
Ale fakt, kiedyś płaciłem chyba po 0.90 zł za nabój 9mm
Podwójnego. Nie dość że czarny to jeszcze na wózku.
Dzis byłęm na strzelnicy. Cena 9x19mm to w sklepie 1,45 zł za sztukę (!), bo USA wykupuje wszystko jak leci. U nich ceny tej amunicji dochodzą do 70 za 50 sztuk, czyli $1,4 za sztukę Amerykanie czują, że zbliżają się czasy wojny wewnętrznej. Jeszcze dostarczą nam wieeeelu ciekawych filmów, zobaczycie.
Cena choćby standardowego .22LR też wzrosła, a tego od pewnego czasu rzadko używa się w USA do samoobrony.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów