Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
To gdzie oni śpią, to temat rzeka, po prostu taka ich kultura. Rozpierdala mnie to jakie umiejętności za kółkiem mają, że jadą kurwa gdzie popadnie i po czymś lub po kimś, i ja pierdole, wielce zdziwieni, że co to się stało. Dla sadola oczywiście poklask, jest materiał można się pośmiać i piwo postawić, ale filmy z kucającymi dzieciakami lub jak tu leżącymi ludźmi za huj nie ogarniam jak można prowadzić auto i nie widzieć gdzie jadę!
Na szczęście śpiących na ulicyw Polsce, żyjemy w kraju gdzie co 3 metry starasz się ominąć dziurę aby nie rozjebać zawieszenia, tak więc przejechanie śpiocha może być no najwyżej celowe.
Ja omijam większe grudki żwiru na drodze aby mi baku nie przedziurawiło a oni tam nie widzą przeszkody wielkości człowieka czy innego tam trójkołowca.
To gdzie oni śpią, to temat rzeka, po prostu taka ich kultura. Rozpierdala mnie to jakie umiejętności za kółkiem mają, że jadą kurwa gdzie popadnie i po czymś lub po kimś, i ja pierdole, wielce zdziwieni, że co to się stało. Dla sadola oczywiście poklask, jest materiał można się pośmiać i piwo postawić, ale filmy z kucającymi dzieciakami lub jak tu leżącymi ludźmi za huj nie ogarniam jak można prowadzić auto i nie widzieć gdzie jadę!
I co najlepsze, żółte bydło jest obecnie przedstawiane jako najinteligentniejszy naród świata. Już to, kurwa, widzę. Poziom intelektualny chinoli raczej mocno nie różni się od hindusów czy pakistańczyków.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów