📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
To nie jest czasem prolog tego tematu sadistic.pl/okrutni-latynosi-vt426279.htm
Three, four, better lock your door.
Five, six, grab your crucifix.
Seven, eight, gonna stay up late.
Nine, ten, never sleep again.
Nine, ten, never sleep again.
Zauważyliście ze ćpun miał pod kołdra kose które atakujący zabiera?
Bijący Pan Czapeczka powinien być ukarany tak jak za znęcanie się nad dzieckiem, bo bity jest bezbronny jak dziecko. Właściwie rzecz biorąc, to jest on mniej zdolny do obrony niż dziecko. Bite dziecko może krzykiem zwrócić czyjąś uwagę . Ten naćpany nawet krzyczeć nie jest w stanie
tvn24.pl/tvnwarszawa/najnowsze/sedzia-uczy-oskarzonego-czym-jest-patri...
czy ja wiem? Ile mogł przećpać? Ile tam kosztuje kilka działek, za ktore nie oddał? Za to utrzymanie, wyzywienie i 24h opieka nad dwoma gówniakami pożarła jak nic kilkukrotność tego co mogł przećpać owy ćpun. A gowniaki tez przeciez nic nie oddadza. Z finansowego punktu widzenia oraz potencjalnej wypłacalności dzieciaki przehulałuly więcej hajsu i należało sie bardziej
kolosasz napisał/a:
Bijący Pan Czapeczka powinien być ukarany tak jak za znęcanie się nad dzieckiem, bo bity jest bezbronny jak dziecko. Właściwie rzecz biorąc, to jest on mniej zdolny do obrony niż dziecko. Bite dziecko może krzykiem zwrócić czyjąś uwagę . Ten naćpany nawet krzyczeć nie jest w stanie
czy ja wiem? Ile mogł przećpać? Ile tam kosztuje kilka działek, za ktore nie oddał? Za to utrzymanie, wyzywienie i 24h opieka nad dwoma gówniakami pożarła jak nic kilkukrotność tego co mogł przećpać owy ćpun. A gowniaki tez przeciez nic nie oddadza. Z finansowego punktu widzenia oraz potencjalnej wypłacalności dzieciaki przehulałuly więcej hajsu i należało sie bardziej
Ale cwaniak mógł go obudzic i 1 na 1 :0 ale on jest boss więc leje go jak śpi
fajny materiał i przyjemnie się ogląda, niemniej myślę że za darmo nie dostał, więc, Perełka dla Ciebie
Śpiącą królewną to buziaczkiem trzeba a nie siłą.
Do pewnego momentu wydaje się, że to sen wieczny, ale są takie rzeczy które obudzą zmarłego
Do pewnego momentu wydaje się, że to sen wieczny, ale są takie rzeczy które obudzą zmarłego
Rzeczywiście, wybudził nawet cała trójkę
Przecież on go nie budzi, tylko usypia... widocznie musiał w nocy chrapać i nie dał spać innym... jakby go chciał obudzić to by mu sprzedał kilka ciosów po jajach i tym na równe nogi by wstał
Przy takim pełnym rozluźnieniu ciała uderzając go w brzuch dochodzi do rozległych uszkodzeń narządów... ta ręka spokojnie dochodzi przez jelita do nerek... zresztą ciśnienie które rozchodzi się wewnątrz trzewi uszkadza wątrobę, trzustkę, nadnercza... ja pierdole... on go po prostu zabił...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów