📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
ja bym takiego śmiecia bał się dotknąć bez konkretnych grubych rękawic. Jeszcze jakiś syf złapiesz.
Przesadził, ale na opiatowe grzejniki działa tylko metoda psa Pawłowa, czyli twarde pojechanie po temacie kary i nagrody, żeby haj kojarzył się z większą karą niż nagrodą. Dobrocią to da się uratować może 10% przypadków... ale ratujący na ogół płaci za to bardzo wysoką cenę.
Dlatego potraktujcie to jak filmik szkoleniowy - coś w stylu operatora Klausa
Dlatego potraktujcie to jak filmik szkoleniowy - coś w stylu operatora Klausa
Obstawiam, że był krewny komuś i się wkurwili, że przepierdala siano w kable zamiast oddać.
No a swoją drogą nawet jeśli jakimś cudem mu nie rozjebali śledziony albo innego organu to jest szansa, że się udusi własną krwią jak tak na plecach będzie leżeć... no a z trupa to się ciężej hajs ściąga.
Powodzenia w dawaniu mi łatki.
No a swoją drogą nawet jeśli jakimś cudem mu nie rozjebali śledziony albo innego organu to jest szansa, że się udusi własną krwią jak tak na plecach będzie leżeć... no a z trupa to się ciężej hajs ściąga.
Rannhide napisał/a:
Ludzie są bardziej jebnieciu od tych ćpunów. Leży taki tylko i chuj a zjeb go leje jeszcze mu coś pierdolnie zdechnie i pójdzie siedziec. Myślenie jest tak trudne..
Po 1. Zwróć uwagę na język. Słychać hiszpański, albo portugalski
Po 2. Ćpun - Ameryka Południowa jak chuj
Po 3. Oprawca nie cacka się z nim. Typ na 90% winny jest komuś hajs za dragi, a dalszy ciąg tej pobudki obejrzymy za jakiś czas na hardzie, gdzie gość w najgorszym wypadku skończy bez kończyn, a na koniec upierdolą mu łeb, a w najlepszym wypadku ujebią mu baniak od razu.
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów