Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
@up co kurwa ?
Always Carry A Bible - Zawsze mam w opiece Biblię. Tekst anglojęzycznych chuliganów/niedojrzałej emocjonalnie młodzieży skierowany do stróżów prawa gdy Ci spytają: "Co chłopczyku tak malujesz na tej ścianie?".
miejski.pl
Dobrze glina zrobił. Osoba w mundurze to nie troskliwy miś, którego można lżyć. A każdy cwaniaczek powinien zostać soczyście spałowany, pyskować to sobie może ojcu. Jeśli on go sam nie potrafił zdzielić w pysk, by wiedział kiedy się zamknąć.
staaary, wstrzyknij sobie trochę marihuany
Tak to jest, jak się jest zakompleksionym facetem z syndromem małego członka. Biją na podwórku w dzieciństwie takiego, przyjaciół nie ma, jedyna kobieta jaką zna to jego matka. I później ażeby się dowartościować i poczuć jak maczo, że "ma władze" wstępuje taka skryto-ciotka w szeregi policji, gdzie wyżywa się na ludziach. Niestety w Polsce jakieś 70% psiarni zachowuje się jak ciotka z filmu.
100% racji!
Sytuacja z mojego środowiska.
Gość 22 lata, ledwo zdał maturę (co już było cudem), na studiach wywalili gościa po pół roku z najprostszego kierunku na moim wydziale. Zero znajomych, zero dziewczyn. Rodzice alkoholicy z problemami psychicznymi, ojciec zamknięty na odwyku, syn nie mógł zostać nikim innym jak policjantem.
Mieszkam w małej 20tysięcznej miejscowości, każdy każdego zna, większość policjantów to alkoholicy, bojący i znęcający się nad swoja rodziną, jeden agent nawet strzelał do żony w mieszkaniu. Taka elita pracuje w policji, sam nie znam żadnego normalnego, chociaż nie zaprzeczam że może gdzieś tam jakiś wykształcony normalny ziomek się znajdzie.
Tak to jest, jak się jest zakompleksionym facetem z syndromem małego członka. Biją na podwórku w dzieciństwie takiego, przyjaciół nie ma, jedyna kobieta jaką zna to jego matka. I później ażeby się dowartościować i poczuć jak maczo, że "ma władze" wstępuje taka skryto-ciotka w szeregi policji, gdzie wyżywa się na ludziach. Niestety w Polsce jakieś 70% psiarni zachowuje się jak ciotka z filmu.
Taaa, lazisz i krzyczysz HWDP i Jebac Policje a jak dostaniesz na miescie w ryj to pierwszy wolasz policje i dzwonisz pod 997...
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów