📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:10

Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
A tam nie widział, po prostu wiezie nam jak najszybciej cieplutki materiał na sadola

turor napisał/a:
I jedziemy dalej
Mozę pojechał niezwłocznie na pocztę wysłać list na numer 120.
turor napisał/a:
I jedziemy dalej
jakby tak miał reagować na każdy napotkany wypadek, to równie dobrze mógłby iść piechotą, albo jeszcze lepiej - zostać w domu.
U tych malych zultych fjutkow podobno jakby sie zatrzymal i z ktoregos chocby skuter zdjal to ten uratowany go poda do sadu ze podnoszac skuter urwal mu lusterko albo co gorsza popazyl tlumikiem i by mu musial placic. To male zlosliwe nieludzkie sk🤬ysynki sa. Takie prawo podobno tak kiedys czytalem
janiestad666 napisał/a:
U tych malych zultych fjutkow podobno jakby sie zatrzymal i z ktoregos chocby skuter zdjal to ten uratowany go poda do sadu ze podnoszac skuter urwal mu lusterko albo co gorsza popazyl tlumikiem i by mu musial placic. To male zlosliwe nieludzkie sk🤬ysynki sa. Takie prawo podobno tak kiedys czytalem
Co za bzdury. Chociaż Kobra potwierdza.
Ale o co chodzi? Jedzie żółtek na skuterze i tyle.
Nie szukajcie sensacji, gdzie jej nie ma.
Nie szukajcie sensacji, gdzie jej nie ma.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie