Devid Calisto, mieszkaniec Corte de Pedra, dystrykt Presidente Tancredo Neves (bratanek obecnego radnego Zé Calisto), zginął w wypadku odnotowanym w sobotę rano 02.11.2024
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
Devid Calisto, mieszkaniec Corte de Pedra, dystrykt Presidente Tancredo Neves (bratanek obecnego radnego Zé Calisto), zginął w wypadku odnotowanym w sobotę rano 02.11.2024
"Devid Calisto, mieszkaniec Corte de Pedra, dystrykt Presidente Tancredo Neves (bratanek obecnego radnego Zé Calisto), zginął w wypadku odnotowanym w sobotę rano 02.11.2024"
Co ten pajac, w tchórza grał i wygrał?
Jebany, mógł z maszynistą zagrać.
Burn! Loot! Murder!
Jebany, mógł z maszynistą zagrać.
Nic nie cieszy tak jak ludzka krzywda
Nie dało się zauważyć pojazdu z naprzeciwka
Wybitnie uzdolniony motocyklista...
Wybitnie uzdolniony motocyklista...
Strasznie długa ta ciężarówka na pierwszym planie.🤔
Flodzia napisał/a:
Devid Calisto, mieszkaniec Corte de Pedra, dystrykt Presidente Tancredo Neves (bratanek obecnego radnego Zé Calisto)
no ale z jakiego ugrupowania?
czy może niezależny?
iloma głosami wybrany??
wiek, stan cywilny.
ja pierdolę, dawno nie widzialem materiału zrobionego tak na odpierdol. xD
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów