Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Widać że śliska jezdnia i nie wychamowal, źle ocenił sytuację ...
Jak ktos kiedys jechal duzym autem tym bardziej z takim ladunkiem to wie, ze bardzo ciezko je zatrzymac. Jak by hamowal dalej to zatrzymal by sie kabina na torach. Zaczol dodawac gazu ale rozpedzic taki ciezar to tez nie latwe
To jak nie ogarnia to niech zda papiery i idzie długopisy skręcać!
Ty tak na serio??? Przecież są znaki ostrzegajace przed przejazdem kolejowym. Więc każdy rozumny kierowca zwalnia... A nie jedzie na pałe z myślą, że jest pusto a potem wielkie zdziwienie i panika...
Co ty pierdzielisz , wszystko co mógł ? mógł nie zapierdalać tak i patrzeć przed siebie.... a tak to teraz ma nieźle przejebane...
Co ty pierdzielisz , wszystko co mógł ? mógł nie zapierdalać tak i patrzeć przed siebie.... a tak to teraz ma nieźle przejebane...
Panie. Czytanie ze zrozumieniem się kłania chyba, że to nie do mnie???
Do znawców... Wy nie widzicie, że rogatka w górze ? Facet postąpił najlepiej jak mogl
Jesteś ślepy czy głupi?
Jak rogatka była podniesiona to co ten głąb włamał w okolicy 15 sekundy.
Co on chciał zrobić do kurwy? Zajebał w szlaban jakby chuj tak se stał porostu. Siano w głowie tirowiec jebany.
Wiesz jak bylo wtedy slisko koński łbie?
@up raczej na pewno, ale skoro wiedział, że nie wyhamuje to czemu nie docisnął? zdążyłby, jakby nie zaczął hamować
Do kuchni wracaj wariatko. I żeby mi to było ostatni raz
Wiesz jak bylo wtedy slisko koński łbie?
Ten koński łeb co kierował powinien wiedziec jak jest slisko...
Ten koński łeb co kierował powinien wiedziec jak jest slisko...
Dobrze ze wszyscy jesteście tacy zajebisci i idealni hehe ide sie wysrać z tej okazji
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów