Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Ty byś się cieszył jakby cię murzyn w nocy zgwałcił więc mało miarodajna opinia.
Ale sie k🤬a napaliles na ten temat. Ty mnie k🤬a z murzynami nie mieszaj nadzorco tirowych dyliżansów. Pozdrów siostrę

Każdy taki znawca, a człowiek w takich sytuacjach myśli inaczej.
Skąd mógł wiedzieć, że nie zdąży wyhamować?
Mógł szybciej zap🤬lać przed przejazdem kolejowym, ciężkim jak sk🤬ysyn zestawem. Pewnie kierowca z ukrainy.
Pewnie kierowca z ukrainy.
Jest to bardzo prawdopodobne.
Ale sie k🤬a napaliles na ten temat. Ty mnie k🤬a z murzynami nie mieszaj nadzorco tirowych dyliżansów. Pozdrów siostrę
Pozdrowiłem od ciebie ale zaczęła się smiać jak głupia i pokazała mi jakiś dziwny gest małym paluszkiem.
Tak się śmiała, że nie dopytywałem.
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g marihuany na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę Lekarzy i Pacjentów <<Wizyty dla stałych pacjentów za 49zł!
Co on chciał zrobić do k🤬y? Zaj🤬 w szlaban jakby c🤬j tak se stał porostu. Siano w głowie tirowiec j🤬y.
Na moje oko nie wyhamował przed szlabanem. A potem, cóż... "rozj🤬em, trzeba sp🤬alać".
Co on chciał zrobić do k🤬y? Zaj🤬 w szlaban jakby c🤬j tak se stał porostu. Siano w głowie tirowiec j🤬y.
Ćwiekojebcu widać na filmie - chciał wyhamować, widział, że nie dał rady, zaczął ratować własne życie i może innych. Ty byś wyp🤬olił się w kosmos specjalisto od chejtu.
Widać, że próbował wyhamować ale taki zestaw nie tak łatwo postawić w miejscu, po czym gdy nie dał rady próbował przejechać. Widocznie nie zauważył szlabanu, przysnął albo patrzył w telefon. Cholera go wie.
Co on chciał zrobić do k🤬y? Zaj🤬 w szlaban jakby c🤬j tak se stał porostu. Siano w głowie tirowiec j🤬y.[/quot
z tego co wiadomo to oslepiło go slonce i szlabanu nawet nie widział ty p🤬lony ojcojebco
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie