Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Ty byś się cieszył jakby cię murzyn w nocy zgwałcił więc mało miarodajna opinia.
Ale sie kurwa napaliles na ten temat. Ty mnie kurwa z murzynami nie mieszaj nadzorco tirowych dyliżansów. Pozdrów siostrę
Każdy taki znawca, a człowiek w takich sytuacjach myśli inaczej.
Skąd mógł wiedzieć, że nie zdąży wyhamować?
Mógł szybciej zapierdalać przed przejazdem kolejowym, ciężkim jak skurwysyn zestawem. Pewnie kierowca z ukrainy.
Ale sie kurwa napaliles na ten temat. Ty mnie kurwa z murzynami nie mieszaj nadzorco tirowych dyliżansów. Pozdrów siostrę
Pozdrowiłem od ciebie ale zaczęła się smiać jak głupia i pokazała mi jakiś dziwny gest małym paluszkiem.
Tak się śmiała, że nie dopytywałem.
Co on chciał zrobić do kurwy? Zajebał w szlaban jakby chuj tak se stał porostu. Siano w głowie tirowiec jebany.
Na moje oko nie wyhamował przed szlabanem. A potem, cóż... "rozjebałem, trzeba spierdalać".
Co on chciał zrobić do kurwy? Zajebał w szlaban jakby chuj tak se stał porostu. Siano w głowie tirowiec jebany.
Ćwiekojebcu widać na filmie - chciał wyhamować, widział, że nie dał rady, zaczął ratować własne życie i może innych. Ty byś wypierdolił się w kosmos specjalisto od chejtu.
Widać, że próbował wyhamować ale taki zestaw nie tak łatwo postawić w miejscu, po czym gdy nie dał rady próbował przejechać. Widocznie nie zauważył szlabanu, przysnął albo patrzył w telefon. Cholera go wie.
Co on chciał zrobić do kurwy? Zajebał w szlaban jakby chuj tak se stał porostu. Siano w głowie tirowiec jebany.[/quot
z tego co wiadomo to oslepiło go slonce i szlabanu nawet nie widział ty pierdolony ojcojebco
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów