📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
To nie jest pociąg, tylko drezyna spalinowa...
Samochód zajął drugie miejsce.
Swoją drogą troszkę szybko sobie przejechała ta drezynka, przejazd i zapory były ciągle otwarte. W momencie, w którym przestawiła samochód, zaczęły mrugać sygnalizatory. Więc pizdy w koleji są tam taki same jak pizdy za kierownicami samochodów.
Tylko, że mózg też ma metody, żeby zjeść ciastko i je mieć, podwiąże se nasieniowody i mogą sobie kurwa chcieć.
"Dobrze ci tak, jebana ruska kurwo!"
Geny mi w mózgu namieszały, żebym odczuwał wolę bożą, chujki se wykombinowały, że tym sposobem się rozmnożą.Tylko, że mózg też ma metody, żeby zjeść ciastko i je mieć, podwiąże se nasieniowody i mogą sobie kurwa chcieć.
Nawet mama do łba tłukła - patrz w lewo i prawo jak przechodzisz przez przejście.
drezyna po wyłączonym torze (zwykle czujniki włączające są wyłączone, więc nie zamknie się przejazd jak tabor jest ten 1km przed przejazdem) czy inny pojazd ma obowiązek wjechać na przejazd czołem z maksymalną prędkością 20km/h. W dodatku przejazd zadziałał poprawnie - gdy czujniki włączające są wyłączone, to przejazd załącza się (i od razu wyłącza) po przejechaniu pojazdu szynowego przez czujniki wyłączające (po obydwu stronach przejazdu), więc automatyka SRK zachowała się poprawnie. To maszynista drezyny pizda, nie mówiąc o kierowcach, którzy ignorowali sygnał Baczność (jeden dłuższy syg dźwiękowy)...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów