Pociski Hellfire 2 (pierwszy pocisk) Oraz DAGR (Direct Attack Guided Rocket) Dla transporterów opancerzonych - test systemu.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
37 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Widze ,że straż miejska ustawiła fotoradar przy tym strzelającym wozie;)
I tak nie wejdę na ten temat drugi raz więc co najwyżej możesz pocisnąć swojej matce:)
Szkoda, że doktor Brunon z Uniwersytetu Rolniczego planując zamach na sejm nie posiadał takie sprzętu
w 1:18 widać "efekt" jak w przypadku typowych pocisków kumulacyjnych.
coś pięknego, ta symfonia zniszczenia.
I tak znając życie, pójdzie na eksport dla innych armii. Bo przecież nasz ''kochany'' rząd, oraz wojsko wolą ściągnąć stary zagraniczny sprzęt niż zakupić wyprodukowany przez Polaków w Polsce. Bo na jaką cholere wspierać polskie fabryki i przemysł zbrojeniowy, przecież to by powodowało rozwój dla polskiej gospodarki! A tak nie może być..
wiem jedno jadra są dwa
W sotjący samochd trafili tak kazdy potrafi. Ale czolg jak by zobaczyl ze to leci to by pojechal i juz by nie trafilo jak to tak wolno leci
@aradd
domyślam się że mówisz o Polsce - co w tym filmie polskiego? Ani pociski, ani pojazd (ktoś mówił o rosomakach - one są produkowane na licencji )
domyślam się że mówisz o Polsce - co w tym filmie polskiego? Ani pociski, ani pojazd (ktoś mówił o rosomakach - one są produkowane na licencji )
@tomekwl3, masz racje. Sam sobie coś dodałem, sesja te sprawy i człowiek myśli i czyta to co chce przeczytać . Ale niestety gryzie i mierzi mnie to, iż w Polsce nie może być nic polskiego. Polskie pomysły (które należą do jednych z najlepszych), niestety tutaj nigdy nie stawiano na Polaków i ich patenty/pomysły. Ani kiedyś, a tym bardziej dziś.
do zabytków strzelają ? pojebało ich ?
piterek098 napisał/a:
do zabytków strzelają ? pojebało ich ?
Nie bo lepiej strzelać na poligonie do nówek czołgów które są warte miliony i mogą się przydać w boju, szlachta się bawi !
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów