Jeżeli pamiętasz ten motyw muzyczny i obraz miałeś zaszczyt zaznać epickości VHS Z własnego doświadczenia pamiętam, że wiele filmów zaczynały się tą czołówką, była jeszcze druga równie popularna VISION, której niestety nie znalazłem
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Początki były z firmą VISION a nie iti.
Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Btw, sprawdź sobie co znaczy "epicki" w polskim języku, bo nie to samo co w angielskim.
Aż się łezka w oku kręci
Złote czasy VHS.Aż łezka się w oku kręci
"Kleszcze" na starym VHS, to był horror
Tylko, że mózg też ma metody, żeby zjeść ciastko i je mieć, podwiąże se nasieniowody i mogą sobie kurwa chcieć.
Geny mi w mózgu namieszały, żebym odczuwał wolę bożą, chujki se wykombinowały, że tym sposobem się rozmnożą.Tylko, że mózg też ma metody, żeby zjeść ciastko i je mieć, podwiąże se nasieniowody i mogą sobie kurwa chcieć.
U mnie na początkach kaset był Drozda próbujący wcisnąć jakieś inne kasety, na których na początku był Drozda wciskający inne kasety, na których był Drozda....
benben napisał/a:
Miłe wspomnienia.
Btw, sprawdź sobie co znaczy "epicki" w polskim języku, bo nie to samo co w angielskim.
Podobnie jak np. słowo "kultowy" w języku potocznym jest zazwyczaj używane w innym znaczeniu niż słownikowym. Kolejny panie jaśnie oświecony.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów