📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Klub rowerowy? Toż to bardziej pedalskie niż fanklub "BMW 1.6"!!!
czyżby autor zdjęcia:
Obrazek
To nie "fotoszop".
Dwie lampy błyskowe dały fajny efekt.
Na największym serwisie internetowym poświęconym rowerom to zajęcie zostało zdjęciem miesiąca:
Tutaj link do zdjęcia.
Tutaj zdjęcie z nieudanego podejścia:
Tutaj zdjęcie z nieudanego podejścia:
latanie rowerami po lesie, miedzy drzewami to najwieksze skurwysynstwo jakie istnieje... kilka razy wyjebalem kierownica w pien, raz nawet udalo mi sie wbic sobie w bajceps jakies patyki
redox napisał/a:
latanie rowerami po lesie, miedzy drzewami to najwieksze skurwysynstwo jakie istnieje... kilka razy wyjebalem kierownica w pien, raz nawet udalo mi sie wbic sobie w bajceps jakies patyki
Ale za to jaki szpan jak potem urósł
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów