📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nie zdziwilbym sie, gddyby sie okazalo, ze dzieci w wieku mniej wiecej 4-6 lat maja zajebista jazde na MDMA. Super ego w zasadzie nie istnieje na tym etapie, caly twoj swiat opiera sie na dosc alternatywnych historiach z bajek, lykasz tablete i nagle sie okazuje, ze twoja matka to ta jebana macocha z kopciuszka.
Jesli to prawda to szczery chuj jej w dupe.
Powiem to w ten sposób: bez źródła nie będę nikogo obrażał bo czarnuchy i tak mają przejebane, że są czarni więc nie potrzeba im aby jakiś biały kutas z kraju o którym połowa nie słyszała obrażał ich w internecie.
wszystko jest dla ludzi tylko z głową trzeba
Po Staropolsku nadziać na pal sukę.
No i dobrze, nie wiem ile kosztuje Ecstasy ale podejrzewam, że nie więcej niż przeciętna zabawka z tamtejszego Smyka. Zabawką by się znudziła w kilka godzin a tak przynajmniej będzie miała co wspominać
Bardzo ciekawe miejsce zamocowania fotelika do przewozu dzieci samochodem.
Dzieci do lat 9 są pod wpływem lsd więc tam mały czarny berbeć zaliczył swój pierwszy w życiu candy flipping
Lingula napisał/a:
Nie zdziwilbym sie, gddyby sie okazalo, ze dzieci w wieku mniej wiecej 4-6 lat maja zajebista jazde na MDMA. Super ego w zasadzie nie istnieje na tym etapie, caly twoj swiat opiera sie na dosc alternatywnych historiach z bajek, lykasz tablete i nagle sie okazuje, ze twoja matka to ta jebana macocha z kopciuszka.
Cieszy się, że głowa przestała go boleć...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów