18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
Touch_Of_Madness 2020-05-11, 20:15 5
Zwykły kawałek dwukolorowego materiału. Nic więcej
Zgłoś
Miles87 2020-05-11, 20:23 6
Nie ma to jak robić filozofie z kawałka materiału. Chłopy mają robotę dla idiotów a debile im przyklaskują. Świat schodzi na psy z tym pseudopatriotyzmem tak ważnym dla tępych sebiksów którzy zapierdalają na 3 zmiany i obniżają jq kraju.
Zgłoś
Kopernika53 2020-05-11, 20:44 1
Bida piszczy
Zgłoś
Markosz 2020-05-11, 20:57 17
Touch_Of_Madness napisał/a:

Zwykły kawałek dwukolorowego materiału. Nic więcej

Jeżeli nie potrafisz pojąć tego czym jest symbolika to powinieneś się po prostu nie wypowiadać. Dama z łasiczką to też tylko kawałek płótna a jednak ma wartość kulturową a jeżeli mówimy o symbolach narodowych to tym bardziej powinniśmy je szanować.
Zgłoś
silwerbalk 2020-05-11, 20:57 2
Ja jebie jeden w za dużym mundurze tych trzech takie ma synchro jak mój taśmy VHS i jeszcze ta jebany zardzewiały maszt.....
Zgłoś
Bonzacz92 2020-05-11, 21:01 1
Przynajmniej jak przyjdzie wyjść na ulice w proteście przeciw władzy to nie będzie wpierdolu od mundurowych
Zgłoś
EdmundKemper 2020-05-11, 21:02 1
Koło kompanii reprezentacyjnej to oni nie stali.
Zgłoś
impressa88 2020-05-11, 21:18 11
Markosz napisał/a:

Jeżeli nie potrafisz pojąć tego czym jest symbolika to powinieneś się po prostu nie wypowiadać. Dama z łasiczką to też tylko kawałek płótna a jednak ma wartość kulturową a jeżeli mówimy o symbolach narodowych to tym bardziej powinniśmy je szanować.

Widocznie jego przodkowie to dezerterzy albo dignitarze wojenni. Mój dziadek walczyl o Polskę żeby nie zniknęła z mapy świata. Co tu dużo pisać o jego mości.
Zgłoś
niemamskarpet. 2020-05-11, 21:22 2
Polska w pełnym wydaniu, dobrze że mamy już internet to się nauczyli z filmików, że trzeba składać flagę z szacunkiem

znowu wróciłem na sadola
Zgłoś
T................y 2020-05-11, 21:22 5
Zaraz się znajdą dwie firmy należące do ludzi związanych ze spółką Srebrna. Pierwsza za 10k PLN nasmaruje bloczek linowy, druga za 20k PLN przeprowadzi dwudniowy kurs maszerowania.
Zgłoś
aaaaaaaaaaaaaa 2020-05-11, 21:31 2
TranzystorWyklęty napisał/a:

Zaraz się znajdą dwie firmy należące do ludzi związanych ze spółką Srebrna. Pierwsza za 10k PLN nasmaruje bloczek linowy, druga za 20k PLN przeprowadzi dwudniowy kurs maszerowania.

Pojebało Cię??? Oni poniżej miliona nie podchodzą do tematu. To są drogie tematy...
10-20K to poziom radnego...
Zgłoś
Rozjebie 2020-05-11, 22:20 12
Miles87 napisał/a:

Nie ma to jak robić filozofie z kawałka materiału. Chłopy mają robotę dla idiotów a debile im przyklaskują. Świat schodzi na psy z tym pseudopatriotyzmem tak ważnym dla tępych sebiksów którzy zapierdalają na 3 zmiany i obniżają jq kraju.

Świat schodzi na psy przez pizdy, które nie szanują niczego i tylko patrzą, żeby się nażreć, wyspać i przeżyć życie jak owca na pastwisku. Za ten "kawałek płótna" ginęło w męczarniach miliony Polaków na przestrzeni dziejów, wiec morda, kundlu i patrz w swoja miskę, którą możesz napełnić dzięki twoim przodkom.
I nie jestem sebiksem, jestem managerem w korporacji, znam płynnie 3 języki i wychowywałem się w inteligenckiej rodzinie, która wiele wycierpiała 80 lat temu, cioto
Zgłoś
focusek 2020-05-11, 22:21 1
macie swoj pisland zasrany, brod smrod i pisory. Dobrze ze wyjechalem z tego kraju bo tylko sie wkurwial czlowiek
Zgłoś
Mgmacius 2020-05-11, 22:21
przedwczoraj napisał/a:

Niemozliwe, to musi byc fejk.

O kochany, mało jeszcze w Polsce widziałeś. Oj mało... ja to chociaż w latach 80-tych miałem rodzinne święta z sowieckim GIENERALEM jako gościem „honorowym” co opowiadał, jak to socjalizm musi „riezać”. A potem było z górki...
Zgłoś
Profx5015 2020-05-11, 22:27
Zajechało dyktą
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów