Zwykły kawałek dwukolorowego materiału. Nic więcej
Jeżeli nie potrafisz pojąć tego czym jest symbolika to powinieneś się po prostu nie wypowiadać. Dama z łasiczką to też tylko kawałek płótna a jednak ma wartość kulturową a jeżeli mówimy o symbolach narodowych to tym bardziej powinniśmy je szanować.
Jeżeli nie potrafisz pojąć tego czym jest symbolika to powinieneś się po prostu nie wypowiadać. Dama z łasiczką to też tylko kawałek płótna a jednak ma wartość kulturową a jeżeli mówimy o symbolach narodowych to tym bardziej powinniśmy je szanować.
Widocznie jego przodkowie to dezerterzy albo dignitarze wojenni. Mój dziadek walczyl o Polskę żeby nie zniknęła z mapy świata. Co tu dużo pisać o jego mości.
znowu wróciłem na sadolaZaraz się znajdą dwie firmy należące do ludzi związanych ze spółką Srebrna. Pierwsza za 10k PLN nasmaruje bloczek linowy, druga za 20k PLN przeprowadzi dwudniowy kurs maszerowania.
Pojebało Cię??? Oni poniżej miliona nie podchodzą do tematu. To są drogie tematy...
10-20K to poziom radnego...
Nie ma to jak robić filozofie z kawałka materiału. Chłopy mają robotę dla idiotów a debile im przyklaskują. Świat schodzi na psy z tym pseudopatriotyzmem tak ważnym dla tępych sebiksów którzy zapierdalają na 3 zmiany i obniżają jq kraju.
Świat schodzi na psy przez pizdy, które nie szanują niczego i tylko patrzą, żeby się nażreć, wyspać i przeżyć życie jak owca na pastwisku. Za ten "kawałek płótna" ginęło w męczarniach miliony Polaków na przestrzeni dziejów, wiec morda, kundlu i patrz w swoja miskę, którą możesz napełnić dzięki twoim przodkom.
I nie jestem sebiksem, jestem managerem w korporacji, znam płynnie 3 języki i wychowywałem się w inteligenckiej rodzinie, która wiele wycierpiała 80 lat temu, cioto
Niemozliwe, to musi byc fejk.
O kochany, mało jeszcze w Polsce widziałeś. Oj mało... ja to chociaż w latach 80-tych miałem rodzinne święta z sowieckim GIENERALEM jako gościem „honorowym” co opowiadał, jak to socjalizm musi „riezać”. A potem było z górki...
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów