📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:42
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
🔥
Dwa cwaniaki
- teraz popularne
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Ten śmiech z 0:01 i 0:09 należy do kastrata, a zatem koleś musiał robić to już wcześniej.
To powiedziałem ja i takie jest moje zdanie.
To powiedziałem ja i takie jest moje zdanie.
kosciół ich poda do sądu za zbeszczeszczenie krzyża
Przynajmniej jest pewność że takie zjeby nie zostawią po sobie potomków..
Nie przepadam za gnieceniem jajek, ale to wykonanie jest dość ciekawe
Co to kur... za moda ? Bez przerwy filmy jak sie po jajach tluka-zenujace- nie wiecie do czego one sluza ?
Kurwa, czekałem aż wyjdzie kolo z minigunem i podobija ich strzałem w głowę póki leżą. Tak być powinno.... pojeby.
ps. nie dam piwa, bo MAM JAJA i wiem, że to nie jest zabawne.
ps. nie dam piwa, bo MAM JAJA i wiem, że to nie jest zabawne.
Są nie normalni
to jest sadistic, wiec niech te pojeby ponapierdalają się po jajach ile wlezie
@up, za parę lat i tak ich już nie zobaczą bez pomocy lusterka, więc używają sobie póki mogą
Dziwna, aczkolwiek skuteczna metoda antykoncepcji.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów