📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:31
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:59
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Wielkie mi rzeczy, te jego nóżki by sie połamały na klacie przeciętnego kibola z osiedla
zanim by takie coś na ulicy zrobił, to by leżał z rozjebaną szczeną ;/
Tak tak dzieci... a teraz idźcie odrobić lekcje bo weekend jest dopiero pojutrze
mhrocznakaszana napisał/a:
Wielkie mi rzeczy, te jego nóżki by sie połamały na klacie przeciętnego kibola z osiedla
Pewnie tak by było, pomijając to że taki kibol by nawet nie podszedł, bo dostał by pare butów na ryj.
Nie wiem czy wiecie ale w sztukach walki nie liczy sie tylko jak najwieszka siła i napierdalanie rękami jak cepem.
@up
Spoko. Ja znam kilku, co ćwiczą akido. Jak przyjdzie co do czego to i tak się napierdalają jak przeciętni ludzie.
Spoko. Ja znam kilku, co ćwiczą akido. Jak przyjdzie co do czego to i tak się napierdalają jak przeciętni ludzie.
ja to wale z karaty w czoło a nie z czterokopa
@2up
Ja znam paru co trenuje Taekwondo i mogę cie zapewnić że tylko na filmach to wygląda jakby ledwo wkładali w to siłę. Praca nóg, szybkość, jeden celny kop w głowę i jesteś zamroczony i ogłuszony.
Ja znam paru co trenuje Taekwondo i mogę cie zapewnić że tylko na filmach to wygląda jakby ledwo wkładali w to siłę. Praca nóg, szybkość, jeden celny kop w głowę i jesteś zamroczony i ogłuszony.
Młody bokser wagi ciężkiej poskładałby tych karateków.
Hantel1 napisał/a:
@UP
Jebidna flaga Korei, a Ty dalej uważasz, że "karateków"?
pl.wikipedia.org/wiki/Ironia
pl.wikipedia.org/wiki/Uog%C3%B3lnienie
nie traktuj wszystkiego dosłownie
Będę_go_zjadł napisał/a:
Młody bokser wagi ciężkiej poskładałby tych karateków.
Jakby mógł w ogóle ustać na nogach po niskich kopnięciach, to może
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów