Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Jak Pimpek potrójne, poczwórne. Znowu liczyć nie umiesz.
Chujowa jakość nagrania i ten kucający jakoś mi umknął, wrzuć na luzik ziom
Chujowa jakość nagrania i ten kucający jakoś mi umknął, wrzuć na luzik ziom
Luzik, nagrywane mikrofalą więc chuj tam.
taki piekny, a taki pojebany kraj. w ogole tam policja istnieje? wiem, ze jest duza korupcja, ale kurwa strach tam na ulice wyjsc, bo byle zjeb podjedzie na motorku i Cie odjebie. Czytalem na msz o brazyli, ze rocznie jest tam 60 tysiecy morderstw - średnio 200 napadów i 2 morderstwa dziennie - pojebane
to on podniósł statystyke bo zabił 4 to ma wolne na następny dzień
taki piekny, a taki pojebany kraj. w ogole tam policja istnieje? wiem, ze jest duza korupcja, ale kurwa strach tam na ulice wyjsc, bo byle zjeb podjedzie na motorku i Cie odjebie. Czytalem na msz o brazyli, ze rocznie jest tam 60 tysiecy morderstw - średnio 200 napadów i 2 morderstwa dziennie - pojebane
Nie wiem jak zrozumiałeś to co czytałeś, ale 60 tysięcy morderstw rocznie to wychodzi dziennie coś około 160, a nie 2...
Tam policjant zarabia mniej więcej tyle co u nas, ale u nas za ta pensje wystawia sie mandaty za śmiecenie, a tam ryzykuje życiem
Nie wiem jak zrozumiałeś to co czytałeś, ale 60 tysięcy morderstw rocznie to wychodzi dziennie coś około 160, a nie 2...
Juz doprecyzowuje " W kontekście ponad 60 tysięcy morderstw rocznie w Brazylii (pierwsze miejsce na świecie w bezwzględnej liczbie morderstw) oraz ogromnej liczby napadów z bronią w ręku (nawet w uważanych za spokojne miastach jak Kurytyba - średnio 200 napadów i 2 morderstwa dziennie), zdecydowanie odradza się podróżowania po Brazylii indywidualnymi środkami transportu (zwłaszcza rowerami i motocyklami), a także uprawiania indywidualnych wycieczek pieszych i spływów brazylijskimi rzekami." Nie dopisałem ze chodzi jedynie o jedno miasto xD
Juz doprecyzowuje " W kontekście ponad 60 tysięcy morderstw rocznie w Brazylii (pierwsze miejsce na świecie w bezwzględnej liczbie morderstw) oraz ogromnej liczby napadów z bronią w ręku (nawet w uważanych za spokojne miastach jak Kurytyba - średnio 200 napadów i 2 morderstwa dziennie), zdecydowanie odradza się podróżowania po Brazylii indywidualnymi środkami transportu (zwłaszcza rowerami i motocyklami), a także uprawiania indywidualnych wycieczek pieszych i spływów brazylijskimi rzekami." Nie dopisałem ze chodzi jedynie o jedno miasto xD
Dobre info,.dziena
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów