co za osioł
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:42
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
🔥
Dwa cwaniaki
- teraz popularne
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Kurwa, pewnie zaraz ktoś dopierdoli do tego filmiku ścieżkę dźwiękową z ale urwał. W sumie to nawet by pasowało.
źle stanął i go tłuką...
przyczyna: zabrakło mocy kurwa!
@three_jr jak już coś to przyczepności, a nie mocy. Moc jest przydatna przy dużych prędkościach, w takich wypadkach moment i przyczepność...
Dlaczego osioł? 469 B (bo na niego to na pierwszy rzut oka wygląda) wjedzie praktycznie wszędzie, z takim sprzętem próbować warto. A ten się nie myli, kto nic nie robi.
powód faila (epickiego): brak ręcznego lub brak u kierowcy tej części mózgu która odpowiada za użycie ręcznego hamulca
Wytłumaczę Wam dlaczego osioł:
Bo skoro już uprawia taki sport to powinien zachować zimną krew w takim przypadku. Będąc na szczycie, kiedy na samym końcu (w kluczowym momencie) nie zabrakło przyczepności tylko po prostu.. obrotów (@up no faktycznie zajebisty sprzęt - gaśnie w najważniejszym momencie), zamiast nie robić niczego jak kierowca (@up i znowu nie masz racji - kierowca nie zrobił nic i widziałeś jak skończył) powinien wdepnąć hamulec i spróbować wcześniejszą ścieżką sprowadzić samochód. Dla mnie to zupełnie logiczne i myślę że dla wielu też, a to świadczy o tym że kierowca jest idiotą (osłem).
PS. @up nie chce mi się sprawdzać czy to 469B (ale podejrzewam że się mylisz, jak w każdym stwierdzeniu w swojej wypowiedzi) - ale filmik jednak dość dobitnie pokazuje że auto to jednak nie wjedzie praktycznie wszędzie, i że z takim sprzętem wcale nie warto próbować (a przynajmniej z takim kierowcą).
Pozdrawiam.
Bo skoro już uprawia taki sport to powinien zachować zimną krew w takim przypadku. Będąc na szczycie, kiedy na samym końcu (w kluczowym momencie) nie zabrakło przyczepności tylko po prostu.. obrotów (@up no faktycznie zajebisty sprzęt - gaśnie w najważniejszym momencie), zamiast nie robić niczego jak kierowca (@up i znowu nie masz racji - kierowca nie zrobił nic i widziałeś jak skończył) powinien wdepnąć hamulec i spróbować wcześniejszą ścieżką sprowadzić samochód. Dla mnie to zupełnie logiczne i myślę że dla wielu też, a to świadczy o tym że kierowca jest idiotą (osłem).
PS. @up nie chce mi się sprawdzać czy to 469B (ale podejrzewam że się mylisz, jak w każdym stwierdzeniu w swojej wypowiedzi) - ale filmik jednak dość dobitnie pokazuje że auto to jednak nie wjedzie praktycznie wszędzie, i że z takim sprzętem wcale nie warto próbować (a przynajmniej z takim kierowcą).
Pozdrawiam.
pan kierowca chyba nie wiedział, gdzie się hamulec ręczny zaciąga.
dla mnie osioł to ten z tego czerwonego pizdryka-co on kurwa myslał ze jest robocop
@stack_pointer jednak upieram się przy swoim. na szczycie góry po prostu nie miał siły żeby zakręcić czterema kołami. skutek tego taki, że autko mu zgasło i sie stoczyło. moc jest najważniejsza
raczej co za uaz.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów