18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 17:32
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-10, 18:32
🔥 Lekcja historii w picułce - teraz popularne
patrylek 2014-03-17, 12:43
dziadzio dopiero wrócił z emigracji, nie może się przestawić
Zgłoś
mare30ks 2014-03-17, 12:44 1
ja pierdole
dziadzia juz powinien zakonczyc swoja kariere za kierownica, jak ten przypadek nie dal mu nauczki to powinno zrobic to panstwo zanim staruch kogos zabije

You've got to realize you're just the devil just as much as you're God.
Zgłoś
w................4 2014-03-17, 12:55 15
Dziwne, że takie sytuacje powodują najczęściej dzidzie, babcie lub kobiety. I najlepsze są dyskusje z takimi: "wy młodzi najwincej wypadków powodujecie, ja już 40 lat jeżdże więc jestem mistrzem kierownicy!"
Zgłoś
Plast80 2014-03-17, 13:45
Grzyb zdecydowanie nie powinien już siadać za kierownicą i nie ważne w jakim jest wieku
Zgłoś
dogip 2014-03-17, 14:48 2
Tytuł z jutuba sugeruje, że to jechało seicento. Ale napiszę Wam, bo jestem ekspertem. To był niebieski Matiz.
Zgłoś
uszatok 2014-03-17, 16:19 25
@up
No i się zesrałeś, panie ekspercie, bo to było Seicento.
Zgłoś
leuke 2014-03-17, 16:21
refleks to miał ten z prawej co go wpuścił
Zgłoś
asco 2014-03-17, 17:24
Prawko mu zabrac maja ale na harda to wszyscy wchodza i sie ciesza jak ktos przydupi konkret
Zgłoś
mordaler 2014-03-17, 18:53
Nazwa filmiku lepsza niż tagi niektórych użyszkodników.
Zgłoś
rapidu 2014-03-17, 19:28 3

Srejczento -(z ostatnio hiper-modnymi, gówno dającymi światłami LED z Tesco) wiem - jestem ekspertem....swoją drogą ciekawy jestem ile by składali dziadka do kupy, swego czasu mój brat kupił sobie taki wynalazek - auto jest tak sztywne i wytrzymałe, że po podniesieniu z jednej strony na podnośnik nie dało sie otwierać drzwi...
Zgłoś
qwerq221 2014-03-17, 20:36
Rzeczywiście kurwa refleks ma wręcz jak Chuck Norris bez przesady... tylko tępa pizda w tej sytuacji by się rozjebała.
Zgłoś
Zekvaer 2014-03-17, 20:41
@up, teren niezabudowany, dwu pasmówka, co najmniej 100km/h zapitalał. Ale ty pewnie jesteś mistrzem kierownicy i z każdej opresji potrafisz wyjść, daj zdjecia na harda jak sie kiedyś o coś rozjebiesz.
Zgłoś
dogip 2014-03-17, 21:36 1
uszatok napisał/a:

@up
No i się zesrałeś, panie ekspercie, bo to było Seicento.

Kto jak kto, ale moim zdaniem to Ty się zesrałeś. Czasem trzeba wyczuwać ironię i sarkazm.
Zgłoś
QBAQ 2014-03-17, 23:30
Refleks to ma autor posta!
Tefałen24 już tydzień temu przez pół porannego pasma "wstajesz i nie wiesz" pokazywał ten filmik z kretynskim komentarzem redaktora Kuźniara.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów