📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Lekcja historii w picułce
- teraz popularne
ja pierdole
dziadzia juz powinien zakonczyc swoja kariere za kierownica, jak ten przypadek nie dal mu nauczki to powinno zrobic to panstwo zanim staruch kogos zabije
dziadzia juz powinien zakonczyc swoja kariere za kierownica, jak ten przypadek nie dal mu nauczki to powinno zrobic to panstwo zanim staruch kogos zabije
Dziwne, że takie sytuacje powodują najczęściej dzidzie, babcie lub kobiety. I najlepsze są dyskusje z takimi: "wy młodzi najwincej wypadków powodujecie, ja już 40 lat jeżdże więc jestem mistrzem kierownicy!"
Grzyb zdecydowanie nie powinien już siadać za kierownicą i nie ważne w jakim jest wieku
Tytuł z jutuba sugeruje, że to jechało seicento. Ale napiszę Wam, bo jestem ekspertem. To był niebieski Matiz.
Prawko mu zabrac maja ale na harda to wszyscy wchodza i sie ciesza jak ktos przydupi konkret
Srejczento -(z ostatnio hiper-modnymi, gówno dającymi światłami LED z Tesco) wiem - jestem ekspertem....swoją drogą ciekawy jestem ile by składali dziadka do kupy, swego czasu mój brat kupił sobie taki wynalazek - auto jest tak sztywne i wytrzymałe, że po podniesieniu z jednej strony na podnośnik nie dało sie otwierać drzwi...
Rzeczywiście kurwa refleks ma wręcz jak Chuck Norris bez przesady... tylko tępa pizda w tej sytuacji by się rozjebała.
@up, teren niezabudowany, dwu pasmówka, co najmniej 100km/h zapitalał. Ale ty pewnie jesteś mistrzem kierownicy i z każdej opresji potrafisz wyjść, daj zdjecia na harda jak sie kiedyś o coś rozjebiesz.
uszatok napisał/a:
@up
No i się zesrałeś, panie ekspercie, bo to było Seicento.
Kto jak kto, ale moim zdaniem to Ty się zesrałeś. Czasem trzeba wyczuwać ironię i sarkazm.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów