Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
I w ogóle, zginąć w wypadku jadąc Punto - co za wstyd
*Dla mnie serbowie to kacapy, zresztą oni sami o sobie też tak myślą.
jeny, ale kacapy* są zjebane. Przecież oni się cieszyli, że jadą pod prąd - wystawiali ręce przez szybę.
*Dla mnie serbowie to kacapy, zresztą oni sami o sobie też tak myślą.
Wiesz Serbowie za bardzo nie mogą inaczej myśleć bo to jednak nato ich bombardowało i zabrało im terytoria nad którymi się znęcali i to nie tak dawno temu. To tak jak polak z niemcem interesy robi ale w środku ich pierdoli
Pomyśl o Hindusach ginących podczas srania na środku ulicy.
Wiesz Serbowie za bardzo nie mogą inaczej myśleć bo to jednak nato ich bombardowało i zabrało im terytoria nad którymi się znęcali i to nie tak dawno temu. To tak jak polak z niemcem interesy robi ale w środku ich pierdoli
no ale czemu ich nato bombardowało? Przecież to Serbia nie zgodziła się na podział Jugosławi. I to Serbia jest odpowiedzialna za całą wojnę i mordowanie ludności cywilnej.
Gdyby nie Serbia to podział Jugosławi wyglądałby tak jak podział Czechosłowacji.
no ale czemu ich nato bombardowało? Przecież to Serbia nie zgodziła się na podział Jugosławi. I to Serbia jest odpowiedzialna za całą wojnę i mordowanie ludności cywilnej.
Gdyby nie Serbia to podział Jugosławi wyglądałby tak jak podział Czechosłowacji.
haha ale ty wiesz ze slowenia nie atakowala zolnierzy jugoslawianskich przez co tam wojna nie wybuchla, a bosniacy jeszcze przed deklaracja niepodleglosci miedzy innymi zorganizowali zasadzke na jugoslawianski konwoj w sarajewie, zginelo tam ponad 1000 ludzi. Wiec to tylko bosnia jest odpowiedzialna za wybuch wojny i jest agresorem
Wiesz Serbowie za bardzo nie mogą inaczej myśleć bo to jednak nato ich bombardowało i zabrało im terytoria nad którymi się znęcali i to nie tak dawno temu. To tak jak polak z niemcem interesy robi ale w środku ich pie**oli
taki robi polak z niemcem interem, że lidl w dupe dyma polaczków na podatkach płacąc rocznie w okoliach 0,1% od przychodów. Poza tym w ramach uczestnictwa w UE zlikwidowano polskie stocznie,curkownie i kupolanie, ale co tu suwerenowi tłumaczyć.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów