Pipa to urządzenie do nalewania piwa. Wracać do gimnazjum.
Pewnie na wycieczkę do Krakowa dzieciaczki pojechały
Nie każdy w życiu napotkał się z taką definicją pipy , jak ty przedstawiasz .
Ja osobiście nie miałem pojęcia że pipa to jakiś kranik czy inna nalewajka , dla mnie pipa to pipa , bynajmniej do dziś .
Ja osobiście nie miałem pojęcia że pipa to jakiś kranik czy inna nalewajka , dla mnie pipa to pipa , bynajmniej do dziś .
Co to znaczy bynajmniej to ty chyba też nie wiesz? No ja pierdolę, na co używać słów, o których znaczeniu nie ma się pojęcia. Chcesz zaimponować rówieśnikom?
EDIT: Chryste, po Homerze myślałem, że to do mnie post, napisałem z rozpędu, wybaczta błąd, albo zlinczujcie, mam to gdzieś jak niektórzy nowe wiadomości popularno-naukowe na tym portalu. W sumie jak czytacie to ok, bo sens nadal jest
BTW. A nazwa nie wywodzi się od legendy o żołnierzu, który obraził cesarza Austro-Węgier nazywając go Pipą? (albo starym pierdołą).
Edit. Jednak nie. To chodziło o starego pierdołę, ale mimo wszystko Franciszek Józef jest w szyldzie lokalu
Skup się , bo jutro czeka cię ciężki dzień na kasie w biedronce .
A widziałeś ty gimbusie na kasie w biedronce jakiegoś faceta?
Kuźwa to jest dla mnie niepojęte. Gość pokroju kemcia napisze, o co biega, douczy Was, zasrane bezmózgi, a Ci go jeszcze zjadą. Co, porównanko do gimnazjum boli, co nie? Jednak jak się dowiesz, że masz wiedzę taką jak podniecający się ,,pipą" gimnazjalista to boli, bo pokazuje, jakiś naprawdę debil.
Innymi słowy gratuluję podejścia do ludzi, którzy Was uświadamiają.
Pierdol się wraz z tym uświadamiaczem. Żeby normalnie napisał to byłoby ok, a jak się rzucił z niesamowitym bólem dupy to go jadą. Proste, zasłużył.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów