📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
@up czy Pod Złotą Pipą mają Guinnessa z beczki to pewny nie jestem, ale polecam lokal gdzie ja chodzę uraczyć się tym browarem - IRISH PUB "Pod Papugami" przy ulicy Św. Jana
w związku z Krakowem, słownictwem żydowskim i pipą mogę jeszcze dodac jako ciekawostkę, że bardzo popularne wśród Żydów jest danie, które nazywa się gęsie pipki i w tym wypadku pipka to żołądek.
Florianska ulica, prowadzaca do rynku. Sam mam zdjecia z tego miejsca. Z poczatku smieszne, ale jak wspominali tutaj, nalewak do piwa.
B-B napisał/a:
@Up
A widziałeś ty gimbusie na kasie w biedronce jakiegoś faceta?
Rodzice cię pierwszy raz z domu wypuścili , czy zasiedziałeś się przed komputerem .
PS . Gimbusem byłem ale ponad 7 lat temu
@Pedobear69
Postać w szyldzie to nie Franciszek Józef, ale dobry Wojak Szwejk, który zresztą przez cesarza kilka przygód miał. Kto czytał ten wie
Postać w szyldzie to nie Franciszek Józef, ale dobry Wojak Szwejk, który zresztą przez cesarza kilka przygód miał. Kto czytał ten wie
Ja pierdole, jaki kretyn. pipa to pipa, a urzadzenie do nalewania piwa nazywa sie urzadzeniem do nalewania piwa, i skoncz pieprzyc o gimnazjalistach, bo to juz nudne jest.
Byłem tam w 3 klasie liceum. Wycieczka na początku roku, czyli wrzesień 2007. Z zewnątrz fajny lokal, w środku kultura, wszyscy pełnoletni(z wyjątkiem mnie, miałem wtedy miesiąc do 18stki), wbijamy na piwko. Niestety, pan kelner szybko nas zgasił mówiąc że lokal jest od 21 lat... No i co robić, poszliśmy do żabki:)
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów