📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
3 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
Dzięki, akurat jem kolację.
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Ja pierdole...
Pipa to urządzenie do nalewania piwa. Wracać do gimnazjum.
Pewnie na wycieczkę do Krakowa dzieciaczki pojechały
Piwo, moja dziewczyna ma przy tym zdjęcie
Tylko się nie osraj.to,że ktoś nie wie że pipa to urządzenie do nalewania piwa nie znaczy,że jest z gimnazjum albo jakiś zjebany,a ty próbujesz tu zaświecić jak psu jaja
Ach ten cudowny Krakowski rynek pełen dziwnych nazw lokali, sztukmistrzów, iluzjonistów, hejnału co godzinę oraz przejechanych gołębi jak dobrze wspominam te wakacje w Krakowie, aż się łezka w oku kręci
JebaćLudzi, spójrz na kalendarz jest maj. Teraz pojedź do Krakowa i obserwuj jak każda kolejna wycieczka z podstawówki i gimnazjum zatrzymuje się właśnie w tym miejscu i zaczyna się podniecać słowem "pipa" i tak 10 - 15 razy dziennie.
Cytat:
JebaćLudzi, spójrz na kalendarz jest maj. Teraz pojedź do Krakowa i obserwuj jak każda kolejna wycieczka z podstawówki i gimnazjum zatrzymuje się właśnie w tym miejscu i zaczyna się podniecać słowem "pipa" i tak 10 - 15 razy dziennie.
To stój tam i wyprowadzaj z błędu, że pipa to nie pipa tylko nalewak do piwa.
Chwyt marketingowy Przynajmniej zapamiętasz nazwę, a nie tak jak wszędzie, jakieś "Elita" czy "U Janka" ... ^^
2. nie pije piwa
3. jest gimbusem (patrz ptk. 1 i 2)
1. ma mały zasób słów - jest idiotą
2. nie pije piwa
3. jest gimbusem (patrz ptk. 1 i 2)
Jeśli pipa umyta to nawet smaczna jest
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów