Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Długi weekend, piękna pogoda a ten siedzi w tej piwnicy i napierdala filmiki. Smutne masz życie Klaunman.
napisał typ będący w tym momencie na wspaniałej wycieczce z piękną żoną i gromadką dzieci...
napisał typ będący w tym momencie na wspaniałej wycieczce z piękną żoną i gromadką dzieci...
Byś się kurwa zdziwił sadolowy pajacyku. Wstawiaj, wklejaj, zabawiaj nas dalej… Klaunmanek
Byś się kurwa zdziwił sadolowy pajacyku. Wstawiaj, wklejaj, zabawiaj nas dalej… Klaunmanek
no właśnie widać jak znajdujesz czas dla wyimaginowanej żony i dzieci które ci aktualnie skaczą po jajach....
takie głodne kawałki to sobie możesz pierdolić do kolegów na trzepaku, może się zdziwią...
na wspaniałej wycieczce z żoną i gromadką dzieci...
Jak z żoną i dziećmi, to ta wycieczka taka bardziej madejowa, niż wspaniała.
Jak z żoną i dziećmi, to ta wycieczka taka bardziej madejowa, niż wspaniała.
gówniarz się zaorał w tej polemice bo jak ma zrozumieć sens tego co mu odpisuję?
no właśnie widać jak znajdujesz czas dla wyimaginowanej żony i dzieci które ci aktualnie skaczą po jajach....
takie głodne kawałki to sobie możesz pierdolić do kolegów na trzepaku, może się zdziwią...
Ty pajacyk, mój syn jakieś 20l temu przestał mi skakać po jajkach i zdecydowanie ma barwniejsze życie o ciebie. Nic sobą nie reprezentujesz, siedzisz tu całymi dniami i nocami i wklejasz to badziewie. Mało kto cię tu lubi, może kilku z gimbazy, na sb nikt nie chce z tobą rozmawiać. Komu chcesz tu zaimponować tekstami odnośnie rodziny itp. Ty klauman, ile ty masz kurwa lat ?
gówniarz się zaorał w tej polemice bo jak ma zrozumieć sens tego co mu odpisuję?
a zaorać to ja cię mogę, nikt w necie nie jest anonimowy.
Długi weekend, piękna pogoda a ten siedzi w tej piwnicy i napierdala filmiki. Smutne masz życie Klaunman.
Powiedz o co masz ból dupy? przecież to jego sprawa co robi z czasem swoim i dobrze że coś wrzuca bo inaczej by tu nuda była.
A ty nie musisz oglądać jak ci się nie podoba, nikt nie zmusza.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów