PS Czy Was też tak wkurwia to, że w dzisiejszych czasach ludzie nie mogą przeżyć paru chwil bez telefonu? Albo np. to, że rozmawiając z Wami gapią się w ekran i stukają coś na fejsbuczku? Ech, dokąd to kurwa wszystko zmierza...
PS Czy Was też tak wkurwia to, że w dzisiejszych czasach ludzie nie mogą przeżyć paru chwil bez telefonu? Albo np. to, że rozmawiając z Wami gapią się w ekran i stukają coś na fejsbuczku? Ech, dokąd to kurwa wszystko zmierza...
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Komorowski uczy gimbosapiensów ze srajfonami jak zachowywać się przy stole.
mnie najbardziej wkurwia to że ten kto ma tyle złego do powiedzenia na ten temat sam tak robi
A mnie najbardziej wkurwia jak z panną jakąś się spotkam a ona non stop na telefonie napierdala. Normalnie chuj mnie strzela kurwa.
Może pierdolisz takie kocopoły, że musi z kimś normalnym pogadać?
Najlepszy sposób: jak pijecie z kumplami wszyscy wyciągają baterie z telefonów i zostawiacie jedną awaryjną nokię 3310 żeby mieć kontakt z nieobecnymi, nie dość, że psy nie namierzą (kiedyś mój kuzyn (czyli dobry przyjaciel) miał obsesję na punkcie policyjnego podsłuchu hah) to jeszcze jaka przyjemność - bo nie ma sytuacji "Łyki bierz kielona!. -zara tylko odpisze. - to spierdalaj . A jak ktoś jest nachalny z tym smartfonowym pisaniem/bawieniem/fejsowaniem, to się wstaje i wychodzi. Spartańskie zasady ale za to selekcjonują ci prawdziwych znajomych/kolegów/przyjaciół/kuzynów/braci od zwykłych frajerów.
Po chuj mieć kontakt z nieobecnymi podczas imprezy? Dzwonicie do nich i zdajecie im relację z tego, co się dzieje?
Serio myślisz, że ktokolwiek będzie marnował czas, żeby cię podsłuchiwać?
Wygląda mi to na jakiś odwyk - nawet powstała zasada wyciągania akumulatorów z telefonów.
Idiotyzm. Ja kazałbym wam wypierdalać - prosty przykład: "awaryjna" Nokia się rozładowała. Ktoś się napierdolił i przyjebał łbem w krawężnik, wszyscy wyciągają ultranowoczesne smartfony i czekają z chujem w ręce, aż się włączą. 3 minuty później dzwonicie na pogotowie i przystępujecie do udzielania pierwszej pomocy.
W moim przypadku dochodzi brak możliwości sprawdzenia godziny, ale to już chuj z tym.
A mnie najbardziej wkurwia jak z panną jakąś się spotkam a ona non stop na telefonie napierdala. Normalnie chuj mnie strzela kurwa.
Pewnie pisze z jakims frajerem, a Ty patrzysz na to jak Cie w chuja robi. Niedlugo zaczniesz po lesie biegac z tymi swoimi rogami i odbywac rykowisko.
Też mnie to wkurwia niemiłosiernie. Nawet koleżanka jak tak robi, to mnie to wkurwia. Pozdro i dobrze wiedzieć, że nie tylko mnie to wkurwia.
(tak, za dużo powtórzeń zrobiłem)
BongMan nie spotykasz sie z dziewczynami , nie klam ....
Nie spotykam się z dziewczynami, tylko z kobietami. Dziewczyny mnie nie interesują.
Kolejna "urzekająca" i najpewniej zmyślona jak wszystkie pozostałe opowieść o twoim życiu, które nikogo tutaj nie interesuje. Jesteś przypadkiem beznadziejnym...
Chodzisz za mną po forum i obszczekujesz jak ratlerek. Nie potrafisz czytać. Gdzie tu widzisz jakąkolwiek historię w moim poscie? Twierdzisz ponadto, że nikogo nie interesuje (czyli ciebie też nie), ale jako jedyny komentujesz i to z taką ilością jadu. Jesteś kolejnym psychofanem z bólem dupy.
PS: W związku z powyższym nie będę odpowiadał na twoje szczeniackie zaczepki. Zobaczę tylko co wymyślisz pod tematem o lwach, bo palnąłeś tam taką bzdurę, że to aż woła o pomstę do nieba.
Nie spotykam się z dziewczynami, tylko z kobietami. Dziewczyny mnie nie interesują.
Chodzisz za mną po forum i obszczekujesz jak ratlerek. Nie potrafisz czytać. Gdzie tu widzisz jakąkolwiek historię w moim poscie? Twierdzisz ponadto, że nikogo nie interesuje (czyli ciebie też nie), ale jako jedyny komentujesz i to z taką ilością jadu. Jesteś kolejnym psychofanem z bólem dupy.
Psychoból Dupofan
Mam ci synuś przytoczyć twoje posty z wczoraj pod moim adresem, które jadem i zwykłym szczeniackim chamstwem ociekały? Nie łażę za tobą, nie schlebiaj sobie. Na przeszło 160 wpisów na forum tylko 4-5 były do ciebie skierowane.
PS: W związku z powyższym nie będę odpowiadał na twoje szczeniackie zaczepki.
Hipokryzja z ciebie chłopcze wychodzi w tym momencie... I jeszcze to erystyczne tchórzostwo - deklaracje unikania polemiki podejmują się najczęściej osoby bez argumentów, przeczuwające podskórnie, że oponent ma rację. Urocze.
Zobaczę tylko co wymyślisz pod tematem o lwach, bo palnąłeś tam taką bzdurę, że to aż woła o pomstę do nieba.
Po co mam pisać pod tematem o lwach, skoro, jak sam twierdzisz, nie będziesz ze mną dyskutował? Zresztą większość użytkowników w tamtym temacie uznała twoje wypowiedzi za idiotyczne.
Osobie inteligentnej zapaliłaby się czerwona lampka nad głową i pojawiło w tej głowie pytanie: a co jeśli to ja się mylę?
Niestety jesteś do autorefleksji niezdolny - w sumie czego innego można się po tobie spodziewać po czołowym fantaście, mitomanie i egocentryku Sadistica...
Po prostu jesteś nudny. To, że banda pojebów z jakiegoś portalu uważa Cie za 'fajnego' nie zmienia faktu, że w prawdziwym życiu niczego ciekawego nie reprezentujesz
I Ty im się kurwa dziwisz? Jeden suchar na parę dni można znieść, ale jak im nie odpuszczasz przez całe spotkanie...
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów