- Co podać
- Colę
- Z Whisky ?
- Nie trzeba, stać mnie
* w niektórych sklepach 1,5 l coli kosztuje juz 8 zł
Niedobry podatek. Państwo ma chuj do tego, co każdy idiota robi ze swoim życiem. Chcesz, to się truj cukrem albo alkoholem albo tytoniem albo czym tylko zapragniesz. Twoja sprawa, twoja wola, twoja wolność osobista.
Wszelkie tego typu podatki istnieją tylko w socjaldemokracjach, czyli tam, gdzie państwo traktuje swych obywateli jak petentów i jak debili. Czyli praktycznie na całym świecie, bo socjaldemokratyczne ścierwo się przez ostatnie 100 lat rozlazło praktycznie wszędzie.
W koncepcji państwa opiekuńczego taki podatek jest natomiast dobry > udajesz, że się opiekujesz, a tak naprawdę doisz kasę od ludzi aby móc ją kraść.
Jeżeli ktoś pochłania masę cukru, pali fajki i chuj wie jeszcze czym się truje to niech chociaż w podatkach dorzuci się na służbę zdrowia, ogólnie każdy grosz przy takim podatku powinien iść na poprawę służby zdrowia.
Już mnie wyleczyli ze słodzonych napojów. Przerzucam się na wodę. Mam nadzieję że podatek z tych napojów będzie na koniec roku mniejszy niż w 2020.
Dobry podatek, pijesz gówno, to płać dodatkowo za to że będziesz kiedyś grubasem którego trzeba leczyć, powinni 2 razy tyle dojebać podatku tego
Hahahaha tępa pało , ten podatek dotknie całej gałęzi gospodarki , bo widzisz komuchu... chuj cię obchodzi kto co robi ze swoim zyciem ,typowy ormowiec chuja rozumie ale by lał wszystkich za byle co. Tfu! gardzę w chuj! strzelałbym
Hahahaha następny geniusz, sam Karolek Marks by tego lepiej nie ujął
Ja tylko przypomnę, że produkcja alkoholu też zaczyna się od cukru, tak że czekam z niecierpliwością na wieści o podwyzkach zza żelaznej kurtyny . Heh tak się dawać gnoić ijeszcze przytakiwać, że tak powinno być.... tępe ch. a szkoda słow na beton.
W Islandii 2l coli 450 koron - 13.08 pln, gonicie Islandię hahaha nie ma co, a kiedy dogonicie islandzkie zarobki? LOL!!!
To jest ten historyczny moment, kiedy komuchy z pisu są bardziej komunistyczni niż komuchy z po , ale dla niepoznaki wszystkich zakrzyczą od lewaków hahaha jebał was pies, tylko na tyle zasługujecie, jebać tam za miskę ryżu jak Mateuszek powiedział
,,Choć nieraz mówię o durnej Polsce, wymyślam na Polskę i Polaków, to przecież tylko Polsce służę.,, -Józef PiłsudskiDobry podatek, pijesz gówno, to płać dodatkowo za to że będziesz kiedyś grubasem którego trzeba leczyć, powinni 2 razy tyle dojebać podatku tego
Cena spadnie... cukier zamienia na slodzik... W Dublinie ciezko kupic napoj z cukrem bo kilka lat temu wprowadzili ten sam podatek
Cena spadnie... cukier zamienia na slodzik... W Dublinie ciezko kupic napoj z cukrem bo kilka lat temu wprowadzili ten sam podatek
No racja w sumie ja piję to gówno raz na jakiś czas... Więc nawet jak raz w tygodniu wyjebie dychę nawet za litr... To to dla mnie jest chuj
A ty jesteś angielskim idiota
Dobry podatek, pijesz gówno, to płać dodatkowo za to że będziesz kiedyś grubasem którego trzeba leczyć, powinni 2 razy tyle dojebać podatku tego
poczekaj poczekaj... zaraz Ci wymyślą podatek od monotlenku diwodoru i za butelkę wody będziesz płacił tyle co teraz za Coca Colę czy Fantę i wtedy dupcia będzie piekła... ale sądząc po nicku to ty to polubisz.