Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
"Jak zdradziłes żone, która niby kochasz i zrobiłeś ja w chuja, to mnie tez zrobisz w chuja, zwłaszcza że nic nas nie łaczy"
Miał sporo racji, sam tez gardze podobnym typem ludzi.
może pan w dresie przypadkiem zasnąl na chodniku.
Na moje oko ten pan po prostu bawił się w "Hardkora" wspinając się po kablu od internetu, ale spadł z wrażenia po tym jak w jednym z okien zobaczył przebierającą się panią bez biustonosza, wystraszona pani (wciąż półnaga) otworzyła okno żeby wyjrzeć czy przeżył, niestety pech chciał że w akurat w tym momencie do mieszkania wszedł jej mąż...
wszystko zajebiscie cacy , gdybys tylko kurwa mial kolegow
Pracowałem kiedys w firmie gdzie jak koles sie puscił na zakladowej imprezie i zdradził żone to szef go wylał i powiedział.
"Jak zdradziłes żone, która niby kochasz i zrobiłeś ja w chuja, to mnie tez zrobisz w chuja, zwłaszcza że nic nas nie łaczy"
Możesz się mnie nawet brzydzić, ale to ja rucham Twoją stara
Taki filmik to Wam tez mogę zaraz nagrać. Kolega się na dole położy.. scenariusz fake-a godny Oscara.
Ale skąd weźmiesz kolegę i dziewczynę?
Pracowałem kiedys w firmie gdzie jak koles sie puscił na zakladowej imprezie i zdradził żone to szef go wylał i powiedział.
Gdzie się mieszka i pracuje, tam się chujem nie wojuje
A co jeżeli szef by mu nie placił za pracę? To miał prawo go zrobić w chuja.
Tak samo żona, może nie dawała dupy to miał prawo ją zdradzić
deal is deal
A tak naprawdę, to chuja mu do tego było. Mam nadzieję że zapłacił w sądzie srogie odszkodowanie za to zwolnienie.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów