Etnicznie podejrzani jegomoście gustujący w kradzieży robią ją w sklepie, kradnąc MacBooki przytwierdzone do ekspozycji. Dokonując cięcia na zabezpieczeniach oddalają się z czterema sztukami i do tej pory są szukani niczym wiatr w polu. Natury nie oszukasz.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
broń w każdym sklepie i połowa skurwysynów wypełni cmentarze
Nie wiem czy to był dobry ruch podejrzanego etnicznie. Teraz musi tego laptopa gdzieś wymienić na telewizor.
Przyszły murzyny sprzęt zobaczyć drogi,
bierzemy - pomyśleli i dali w nogi
bierzemy - pomyśleli i dali w nogi
Nie rozumiem za bardzo ich logiki... znaczy kurwa logiki hehe... Przecież sprzęt z jabłkiem z wystawy zaraz zablokują pracownicy. Będą mieli ładne cegiełki i podstawki pod kwiatek.
Opierdolić mogą to jedynie na części a jak wiemy laptopy apple za 2tyś dolarów mają sprzęt za 200 dolców w sobie.
Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Opierdolić mogą to jedynie na części a jak wiemy laptopy apple za 2tyś dolarów mają sprzęt za 200 dolców w sobie.
jak to jakiś murzynek kilka dni temu udowodnił oni nie potrafią obsłużyć panelu do zamawiania w MC Donald`s, tak więc chuj go wie, może im ładna podstawka pod kwiatek potrzebna...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów