Oraz ich rozwiązywanie. Warszawa
Oraz ich rozwiązywanie. Warszawa
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nie wiem na jakie studia chodziłeś(zakładając oczywiście że nie zaprzestałeś edukacji na etapie szkoły podstawowej), ale chyba musiały być jakies specjalnej troski jak mieliście tam jeszcze dyktanda. U mnie na przykład etap dyktand zakończył sie w podstawówce.
Czyli jak sam sierdziłeś, twoja edukacja też skończyła się w podstawówce, bo ja w średniej szkole miałem dyktanda na polskim
Na obecną chwilę, najwięcej podejrzanych etnicznie wpuścili piss-komuchy, więc nie pajacuj.
@
Na obecną chwilę, najwięcej podejrzanych etnicznie wpuścili piss-komuchy, więc nie pajacuj.
Ty pajacujesz Już kurwa wszyscy tutaj tłumaczyli, że to kłamstwa wymyślone przez TVN, ale kurwa ciągle pojawiają się cymbały, które pierdolą coś o miliardach imigrantów ściągniętych przez PiS 5 szpryc też pewnie wziąłeś i nie możesz się doczekać aż dokupią kolejne...
Zresztą chuj, w Warszawie rządzi parszywa platforma już od 12-15 lat.. zgubiłem się.
Ty pajacujesz Już kurwa wszyscy tutaj tłumaczyli, że to kłamstwa wymyślone przez TVN, ale kurwa ciągle pojawiają się cymbały, które pierdolą coś o miliardach imigrantów ściągniętych przez PiS 5 szpryc też pewnie wziąłeś i nie możesz się doczekać aż dokupią kolejne...
Zresztą chuj, w Warszawie rządzi parszywa platforma już od 12-15 lat.. zgubiłem się.
Wszystkie kłamstwa wymyśla TVN, a Tusk to Niemiec. A mnie to i tak huj, bo telewizji nie oglądam od ponad 10 lat. Odnośnie emigracji i wiz, poszukaj sobie statystyk GUSu.
Wszystkie kłamstwa wymyśla TVN, a Tusk to Niemiec. A mnie to i tak huj, bo telewizji nie oglądam od ponad 10 lat. Odnośnie emigracji i wiz, poszukaj sobie statystyk GUSu.
No pokaż te statystyki GUSu. Ty oskarżasz więc to Ty masz udowodnić.
Ja akurat patrzyłem na statystyki przejść granicznych, kogo i z jakimi wizami wpuszczano oraz jakie wizy były wystawiane. Nie ma tam nigdzie tych setek tysięcy imigrantów.
Ale wiesz ze oni rządzą od niespełna roku, teraz się zajmują głupotami,typu kto ile nakradl,a to pis z jednej strony budował mur ,a z drugiej rozdawał wizy na prawo i lewo ?
No pokaż te statystyki GUSu. Ty oskarżasz więc to Ty masz udowodnić.
Ja akurat patrzyłem na statystyki przejść granicznych, kogo i z jakimi wizami wpuszczano oraz jakie wizy były wystawiane. Nie ma tam nigdzie tych setek tysięcy imigrantów.
Telewizję też ci na Republikę przełączyć, czy wystarczy pilota podać?
Masz: stat.gov.pl/files/gfx/portalinformacyjny/pl/defaultaktualnosci/5821/18...
i nie pajacuj więcej.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów